Verras jouw valentijn met een sneaker uit de nieuwe Nike Valentine's Day Pack 2020!

Het is weer bijna Valentijnsdag. Dé dag om jouw geliefde te laten zien hoe veel je van hem of haar houdt en te verrassen met een bosje bloemen, een etentje of.. een paar verse sneakers! Nike komt voor deze speciale gelegenheid met een te gekke Valentine’s Day Pack. De Pack bestaat uit valentijnsdag edities van de Nike Air Max 90, Classic Cortez en de Air Force 1.

Nike Cortez

De Nike Cortez is een vintage runner die in 1972. Het was een speciale release voor de Olympische Spelen van datzelfde jaar en had zoveel comfort dat ‘ie uitermate geschikt was om lange afstanden mee te rennen. De populariteit van de sneaker werd nieuw leven ingeblazen door de grote populariteit van de film Forrest Gump (1994), waarin het hoofdpersonage (Tom Hanks) door het beeld raasde op witte Nike Cortez. De colorway uit de Valentine’s Day Pack is ook wit, komt op een zwarte buitenzool en heeft roze details op onder andere de heeltab, tong én zool. De Swoosh op de zijkant is ook wit maar heeft daarop een print van meerdere kleine Swooshes. How adorable!

Nike Air Force 1

De Air Force 1 is één van Nike’s meest geliefde modellen aller tijden. Revolutionair aan het model was dat het de eerste basketbalschoen die uitgerust was met de Air technologie. Daarnaast is het een silhouet dat vaak opnieuw is uitgebracht in ontelbare collabs. Toch stelt deze lieflijke valentijnsdag colorway zeker niet teleur!  De colorway is voornamelijk zwart, wordt geserveerd op een witte zool en heeft een witte Swoosh. Wat meteen opvalt zijn de kleine witte en mintgroene Swooshes die je terugvindt over de gehele upper.

Nike Air Max 90

De Air Max 90 mag natuurlijk niet ontbreken in deze Pack! Het model viert dit jaar haar 30e verjaardag en is van origine een atletiek sneaker. Toch is de schoen uitgegroeid tot een ware cult-sneaker die nog steeds met liefde wordt omarmd door nieuwe generaties sneakerheads. De sneaker is wit en heeft diverse roze panels. Roze en mintgroene Swooshes sieren de mudguard. Sweet.

U Complete Me

Wat we aantreffen op alle drie de sneakers is een zoet rood hartje op de tong. Op de inlegzool van de sneakers staat de tekst: “U Complete Me”. Kan het nog romantischer? Wij denken van niet!

Release info

De sneakers zijn uitermate geschikt als cadeau voor jouw valentijn en zullen alle drie gereleased worden op 8 februari via de officiële Nike webshop. Kijk ook eens naar andere colorways van de Cortez, Air Max 90 en Air Force 1 in de webshop van theSneaker.nl!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software