Vans x Trasher: twee grootmachten slaan de handen ineen!

Afgelopen maanden gonsde het al van de geruchten in sneakerland: waren de uitgelekte foto's van de collab tussen skatemerk Vans en het skateboard magazine Trasher authentiek? Ja, zo blijkt nu! Bereid je voor op een hittegolf, want deze week is officieel bevestigd dat de inmiddels al flink gehypte samenwerking met Trasher er echt gaat komen.

De collab bestaat uit vijf sneakers maar ook uit enkele kledingstukken. De meeste items zijn – hoe kan het ook anders – uitgerust met het vlammende Trasher logo. De kledingstukken uit de collectie zijn onder andere enkele t-shirts en hoodies, maar zeg nou eerlijk – zijn we daar nou echt in geïnteresseerd?

Het gaat ons sneakerheads toch vooral om sneakers. De Vans modellen die aan een make-over zijn onderworpen zijn onder andere twee Sk8-Hi's en twee Slip-On's. Van beide modellen gaat het om de zogenaamde Pro uitvoering. Een aangename verrassing is dat de UltraRange Pro ook is opgenomen in het Vans x Trasher assortiment – ook dit model is door Vans en Trasher in een nieuw en verfrissend jasje gestoken! De al op voorhand geliefde pack is volgens beide instituten ook een ode aan John Cardiel: de skateboarder van het Vans team die in 1992 de 'Skater of the Year'-award won. Er zijn enkele referenties naar deze legendarische skater terug te vinden op de sneaker – we dagen jullie uit ze zelf te vinden!

De collectie komt uit op 29 juli, en is exclusief te bestellen op Vans.nl! Ben je benieuwd naar andere sneakers van Vans? Dan zit je goed bij theSneaker.nl – wij hebben de grootste collectie aan Vans sneakers van Nederland. Neem snel een kijkje in onze webshop.

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software