Vans en Disney komen met ‘Toy Story’ sneaker collectie

Sheriff Woody en Buzz Lightyear: de meeste mensen worden bij het horen van deze namen gelijk een beetje warm van binnen. Het zijn de twee hoofdrolspelers uit de legendarische Amerikaanse animatiefilm Toy Story. Afgelopen week is bekend geworden dat Vans de samenwerking aangaat met Pixar’s Toy Story, en binnenkort een sneaker collectie zal gaan releasen met Toy Story prints & colorways. Met deze release lijkt Vans alvast een voorschot te nemen op het vierde deel van Toy Story, die er aan komt in 2018.


Doordat Toy Story de allereerste volledig computergeanimeerde film ooit is, heeft de film voor veel mensen iets magisch. Zo’n twintig jaar geleden gingen we massaal naar de bios om deze Pixar (onderdeel van Disney) film te aanschouwen. En ben je nog niet zo oud, dan ken je ‘m vast wel van DVD. Veel mensen denken met weemoed terug aan die tijd waarin we ons – al dan niet onder het genot van een grote bak popcorn – in de bioscoop vergaapten aan de verbazingwekkende grafische effecten en de gave verhaallijn. In de film komt het speelgoed van het jongetje Andy tot leven, en was daarom een soort thriller voor de kinderen en een lachmoment voor de ouders tegelijk. De film was daardoor ongekend geliefd bij zowel jong als oud!


De nieuwe Vans x Toy Story lijn – die ook bestaat uit t-shirts, sokken, truien, rugzakken, petten én boxershorts – blinkt uit door haar gave details. Je zult ze ontdekken wanneer je verder inzoomt op de sneakers. Voor deze veelbelovende samenwerking heeft Vans de Old Skool, Era en Sk8-Hi modellen onder het stof vandaan gehaald. De schoenen zijn óf voorzien van een print met characters uit de film, óf hebben een colorway die verwijzen naar bepaalde characters!


De collectie bestaat uit maar liefst drie Sheriff Woody sneakers. De Sk8-Hi heeft door middel van het bruine leer een duidelijk cowboy uiterlijk gekregen, en heeft coole cactus stiksels. De Old Skool bestaat deels uit denim, deels uit koeienprint en is afgewerkt met mooi bruin leer. De Era is gemaakt van spijkerstof en heeft een gave Woody Print.


En Buzz Lightyear dan? Die blijft zeker niet achter. De Sk8-Hi is geheel zwart van kleur en heeft een coole Buzz Lightyear ‘glow in the dark’ print! De Old Skool heeft geen print, maar de wit-groen-paarse colorway laat niet veel aan de verbeelding over: dat is gewoon Buzz Lightyear vermomd als schoen. De Era heeft een print waarop we Buzz zien terwijl ‘ie omringd wordt door aliens, waarvan de ogen ook licht geven in het donker. Hoe gaaf!


Ook is er nog een gave knipoog naar Andy en zijn twee vrienden Buzz en Woody. De sneakers waarop Buzz en Woody verschijnen hebben allemaal een zool waarop de handtekening van Andy pronkt. Even serieus: wie wil er nou geen Buzz Lightyear of Sheriff Woody sneakers? Ook de iets minder bekende characters zoals Hamm, Slinky Dog, Rex, Bo Peep en slechterik Sid hebben een eigen sneaker gekregen. En leuk voor de kleintjes: de sneakers worden ook in kindermaten uitgebracht! De sneakers zijn verkrijgbaar vanaf 29 november, en zijn tegen die tijd uiteraard te vinden op theSneaker.nl!


Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software