Vans brengt de Mismatched trend terug in nieuwe kleurrijke Pack

Vans staat er om bekend dat het niet van het halve werk is. Wanneer ze een nieuwe colorway of een sneaker releasen kondigen ze vaak gelijk een Pack aan bestaande uit meerdere sneakers. Dat is nu wederom het geval met de Vans Mismatch pack. De pack bestaat uit bijzondere 'niet matchende' colorways van de Era, Old Skool Style 36 en de Slip-On. Het bijzondere? Ieder paar bestaat uit twee verschillende kleuren schoenen!

Als het om vette skateboard schoenen gaat kan niemand tippen aan Vans. Het merk is al sinds jaar en dag gevestigd in Californië: een staat die bekend staat om haar zomerse vibes en hoge coolness levels. En dit is iets wat duidelijk gereflecteerd wordt in de schoenen van Vans. Het merk is allang niet meer alleen de koning van het skateboarden maar spreekt inmiddels een veel breder publiek aan met haar veelzijdige en tijdloze klassiekers.

De nieuwe Mismatch pack neemt ons mee terug naar het jaar 1976. De Era had net haar intrede gedaan in de skate-scene en Vans was nog een klein familiebedrijf met zo haar eigen garanties en service. Héle goede service. Wanneer je één van je Era’s kapot ging tijdens het skaten kon je zo een Vans shop binnenstappen en deze schoen gratis laten vervangen voor een nieuwe. Hierdoor liepen veel skaters destijds rond met twee verschillende kleuren schoenen: de mismatched hype was ontstaan. Skateboarders waren nóg meer in staat om zich zelf door middel van verschillende kleuren en stijlen uit te drukken.

En nu zijn de mismatched Vans schoenen weer terug in de speciale Mismatched Pack! Je raadt het goed: elk paar bestaat uit twee verschillende colorways. Van de drie grootste klassiekers de Era, Oldskool Style 36 en de Slip-On komt één schoen in camouflage kleur en de andere schoen met zebra strepen. Elke schoen is zoals vanouds gefabriceerd van kwalitatief canvas en komt op een contrasterende witte rubberen zool. Check de foto’s maar en oordeel zelf!

In de Verenigde Staten is de Mismatched Pack al te verkrijgen, maar wij Europeanen moeten helaas nog eventjes wachten. De verwachting is dat ‘ie gedropped gaat worden in het voorjaar van 2020. De prijzen voor de sneakers zullen variëren omtrent €65,-. Houd onze blog goed in de gaten voor de laatste release info! Kun je niet wachten om nieuwe Vans te kopen? Check dan snel alle andere vette Vans sneakers in de webshop van theSneaker.nl! 

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software