Twee vette colorways van de klassieker Nike Air Max 2 Light uitgelekt!

Het houdt menig sneakerfanaat al een tijdje bezig. Is het echt waar? Komt de Nike Air Max 2 Light echt weer terug? Inmiddels kunnen we deze vragen volmondig met 'JA' beantwoorden! De Air Max 2 Light is vanaf begin 2019 weer te verkrijgen, en twee nieuwe colorways die gereleased zullen worden zijn alvast uit de doeken gedaan!

De Air Max 2 Light is, zoals de naam al zegt, een enigszins gestripte uitvoering van de Air Max 2. De sneaker zag voor het eerst het levenslicht in 1994 en was anders dan haar voorgangers omdat 'ie niet één maar twee Air Units in de zool had. En het moge duidelijk zijn dat retro sneakers momenteel helemaal hot zijn. Zo gaan het laatste jaar veel van onze posts over een classic sneaker die opnieuw wordt uitgebracht. En ook nu wordt er weer reikhalzend uitgekeken naar de zogenaamde 're-release' van de Air Max 2 Light. En terecht!

De nieuwe colorways die zijn aangekondigd zijn 'Black/Green/Purple' en 'Light University Gold/Flash Crimson/Blue'. Beide colorways zijn opgebouwd uit een stijlvolle combinatie van aqua groen en paars. Één van de sneakers heeft een groen bovenwerk vervaardigd uit mesh met daarover stijlvolle suède overlays. De swoosh is eveneens van suède gemaakt en is paars van kleur, net als de Air Units. Het geheel komt op een brute zwarte zool. De andere colorway draait de kleuren precies om: paarse upper, groene swoosh. Beide schoenen hebben een wit Air Max logo op de tong en coole Nike branding op de hiel!

Beide sneakers worden verwacht in januari 2019 voor een prijs van €130,-. Houdt onze blog goed in de gaten voor het laatste nieuws omtrent deze release. Tip: In de tussentijd kun je je ook uitermate goed vermaken op onze webshop! Bekijk snel ons overige aanbod aan Nike sneakers, waar je de keuze hebt uit meer dan 6500 Nike sneakers!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software