Twee nieuwe colorways voor de Nike Air Max 270 React: Electro Green & Dynamic Yellow

Deze zomer combineerde Nike twee van haar meest geavanceerde demping technieken en bracht deze samen in één sneaker: de Nike Air Max 270 React. De zool combineert de lifestyle 270 met het zachtste en meest veerkrachtige foam dat het merk te bieden heeft: de React technologie. Met haar geometrisch abstracte bovenwerk en wilde kleurenpallet groeide de Nike Air Max 270 React al snel uit tot één van de meest geliefde sneakers van dit moment.

Deze week zijn er twee nieuwe colorways uitgebracht voor de AM270 React. Het gaat om ‘Electro Green’ en ‘Dynamic Yellow’. Beide zien er fris en tof uit terwijl ze ook trouw blijven aan de streetwear style die bij de Air Max 270 past. Het comfort? Daar hoeven we het eigenlijk niet eens over te hebben. Onberispelijk!

De Electro Green is met haar donkere tinten perfect voor de aankomende herfst. De abstracte upper combineert groen met zwart en heeft gele hits rondom de veters en de Swoosh. Het fraaie geheel wordt geserveerd op een pikzwarte tussenzool met een net zo zwarte Air Unit. Cool!

De Dynamic Yellow colorway lijkt met haar felle kleuren zeker nog niet van plan de zomer vaarwel te zeggen. De sneaker is een stukje vrolijker dan de Electro Green en heeft een overwegend witte upper. Op deze witte basis tref je echter een explosie van kleuren aan – zo zijn er groene, paarse en gele panels, details en hits. De upper komt op een witte midsole en heeft een paarse Air Unit. Wow!

Beide sneakers zijn vanaf vandaag te verkrijgen via de officiële Nike store en gaan je 160 euro kosten. Ben je ook benieuwd naar andere colorways van de Air Max 270? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. TheSneaker.nl verzamelt de collecties van de allerbeste sneakershops van Nederland en bieden deze aan op één overzichtelijke page. Met behulp van de handige filters vind je altijd de beste prijs, de juiste maat en de vetste colorways!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software