Twee nieuwe colorways aangekondigd voor de adidas Original FYW 98

Adidas verrast met twee nieuwe colorways voor de FYW 98! De release gaat om een zwarte colorway met gele details en een freshe witte colorway. De naam van het model verklapt al het één en het ander over de geschiedenis van het model: met de FYW 98 aan je voeten stap je zó terug de nineties in. 

Komt het model je bekend voor? Dat zou zomaar kunnen: de sneaker heeft namelijk best veel weg van populaire Yeezy Boost 700. Het silhouet en de contouren komen grotendeels overeen, evenals het materiaalgebruik. Beide schoenen hebben een cage van mesh met overlays van suède. Daarnaast maken beide schoenen gebruik van hetzelfde unieke vetersysteem. Er zijn echter ook verschillen tussen beide modellen. De meest opvallende zit ‘m natuurlijk in de branding, wat meteen het trademark is van de FYW 98: de bijzondere Three Stripes op de zijkant van het silhouet. In tegenstelling tot wat we gewend zijn van adidas, zijn de strepen niet strak, maar hebben ze een langwerpige ovalen vorm. Een ander groot verschil wat je niet ontkennen is de prijs – de FYW 98 is een stuk goedkoper!

De FYW 98 is allesbehalve saai. De vele lijnen zorgen voor een dynamisch bovenwerk. Deze dynamiek wordt op de zwarte colorway ondersteund door de neon groene details, welke de schoen een sportief en vliegensvlug imago geven. De witte colorway is volledig wit, al is er wel gebruik gemaakt van verschillende tinten wit. Beide colorways zien er superstrak uit, hetgeen goed bij het gestroomlijnde silhouet past.

De schoen loopt ook nog eens super comfortabel. Het model is uitgerust met een adidas Torsion zool. Bij een Torsion zool kunnen de voorvoet en de achterkant vna de voet onafhankelijk van elkaar bewegen. Ook past de zool zichzelf aan op specifieke loopvlakken, zodat je je voet nooit overbelast. Schoenen met een Torsion zool hebben een ultiem comfort en perfecte stabiliteit.

Wanneer deze pareltjes uit gaan komen is nog niet bekend. Het publiceren van deze foto’s is echter al goed nieuws, meer informatie zal snel volgen. Check in de tussentijd ook eens de andere adidas modellen in de webshop van theSneaker.nl!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software