Twee iconen worden één: check de Adidas Superstan

Adidas lanceert een nieuw model! Alhoewel.. nieuw? Dat woord dekt in dit geval niet helemaal de lading. De Superstan is een kruising tussen de twee meest succesvolle en iconische modellen van adidas: de Stan Smith en de Superstar.

De Superstar bestaat dit jaar 50 jaar. Het succes van de schoen is in deze 50 jaar uitgegroeid tot dermate grote proporties dat ‘ie eigenlijk op de werelderfgoed lijst zou moeten staan. En om deze 50e verjaardag te vieren, komt het merk met de drie strepen met een nieuw en opvallend design. Het brengt de legendarische Superstar samen met een andere all-time favorite: de Stan Smith.

Het nieuwe model heeft de toepasselijke naam “Superstan” gekregen en werd in het officiële promotiefilmpje van adidas aangekondigd door niemand minder dan de voormalig tennisser Stan Smith himself. Hij won in zijn glansrijke carrière onder andere Wimbledon en de US Open, maar is tegenwoordig vooral bekend voor de sneaker die zijn naam draagt. Hij begint het filmpje als volgt: “Hi, I’m Stan Smith. People think that I’m a shoe”. Nuff said.

De Superstan brengt het beste van twee werelden samen! In de eerste plaats om het feit dat de Stan Smith van origine een tennisschoen is, en de Superstar oorspronkelijk werd gelanceerd als een  basketbalschoen. Daarnaast neemt de Superstan van beide sneakers de signature features over. Zo staat de Stan Smith bekend om haar groen witte colorway en de geperforeerde gaatjes op de zijkant die op subtiele wijze de adidas branding vertegenwoordigen. Beide punten kunnen we afvinken!  De jarige Superstar kennen we natuurlijk vooral van de rubberen schelpvormige neus en de dikke zool. Dubbel check.

De Superstan is een type sneaker die iedereen wel in zijn of haar schoenenkast heeft staan. De sneaker is gemaakt van wit leder en staat niet alleen goed onder een stoer paar jeans, maar doet het ook goed onder een frivool jurkje of lange rok. De sneaker zal gereleased worden op 22 februari en gaat je 110 euro kosten.

Tegen die tijd kun je ‘m bestellen in de officiele adidas shop of natuurlijk online via theSneaker.nl! Neem ook gerust eens een kijkje in onze adidas Superstar en Stan Smith archieven. Doordat we de beste webshops van Nederland verzamelen, vind je bij ons altijd de grootste sneakercollectie van Nederland!

 

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software