Travel naar Mars met de Nike Air Max 90 'Mars Landing'

In 2014 lanceerde Nike de Air Max 90 ‘Moon Landing’, gebaseerd op de allereerste maanlanding. Nu, zo’n 5 jaar later, put de Amerikaanse sportgigant opnieuw inspiratie uit ons heelal. Maak kennis met de nieuwe Nike ‘Mars Landing’; één van de meest opvallende colorways van de afgelopen maanden!

De planeet Mars is met het blote oog relatief gemakkelijk waar te nemen en wordt vanwege haar oranjebruine kleur vaak ook wel de ‘rode planeet’ genoemd. Deze kleur zien we dan ook duidelijk terugkomen in de upper van de sneaker. Het coolste aan deze sneaker is misschien wel de ‘Mars inspired’ grafische opdruk.

De schoen lijkt wel in lichterlaaie te staan door de vette magma graphics. Mars is berucht om haar geschiedenis met vulkanen en lavastormen die het landschap grotendeels bepaald hebben. Ook zitten er nog een aantal andere coole details in de AM90 Mars Landing verwerkt. Op de tong van de schoen zit een zilveren patch, een verwijzing naar de iconische pakken van de moedige astronauten. Het bovenwerk rust op een zwarte tussenzool met felle witte spikkels. Dit is natuurlijk een representatie van een heldere sterrenhemel De toffe sneaker wordt gereserveerd op een doorzichtige buitenzool, die de schoen nog eens extra futuristisch doet ogen.

Kortom, een hele hoop om naar uit te kijken. Het is nog niet bevestigd door Nike zelf, maar de geruchten gaan dat de schoen gereleased zal worden op 16 maart aanstaande. Houd voor het laatste nieuws omtrent dit juweeltje dus gewoon ff onze blog goed in de gaten!

Neem ook snel eens een kijkje op onze webshop en ontdek onze andere Air Max 90’s. Op theSneaker.nl worden de sneakercollecties van de allerbeste webshops van Nederland onder één dak verzameld. Hierdoor vind je bij ons altijd de sneaker die je wil, en dat ook nog eens voor de allerlaagste prijs!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software