Tennis HU: de nieuwe karakteristieke sneakers van Pharrell Williams x adidas Originals!

Tijd voor goed nieuws op deze druilerige en regenachtige dinsdag: adidas Originals en Pharrell Williams hebben de officiële releasedatum van de nieuwe Tennis HU aangekondigd! Op 28 juli – inderdaad, dat is al deze vrijdag – zullen er vier hele fijne nieuwe edities van deze sneaker op de markt komen - en de ene colorway is nog fraaier dan de andere!

Denk je wanneer je naar de foto's kijkt: 'hmm.. ken ik deze sneaker niet ergens van'? Dat zou zomaar kunnen kloppen. Het silhouet van de sneaker is namelijk geïnspireerd op de legendarische Stan Smith. Toch verschillen de sneakers erg van elkaar. Wat Kanye West al deed met de Yeezy, doet Pharrell nu in feite met de Tennis HU – hij kon natuurlijk niet achterblijven. Wij beschouwen de Tennis HU namelijk als een compleet nieuw adidas model, die helemaal bedacht is door Mr. Pharrell himself! De tijden dat een celebrity in een collab met een sneakermerk alleen een nieuwe kleurtje mocht uitkiezen lijken daarmee definitief voorbij.

Zo heeft de nieuwe adidas x Pharrell Williams Tennis HU een upper van Primeknit. Deze upper is ultra comfortabel, en komt op een coole wafelzool. Hierdoor zal je ultiem veel grip ervaren met deze sneakers aan je voeten. Buiten dit is het draagcomfort door het nieuwe doch simpele vetersysteem ook nog eens verbeterd en een stuk aangenamer geworden! De schoen is daarnaast uitgerust met moderne contrasten die 'm in de details zitten: zo zijn de merkdetails uitgevoerd in premium suède. Door meerdere finishing touches zoals deze oogt de schoen super eigentijds en stijlvol!

De vier nieuwe oogverblindende kleuren zijn 'Semi Frozen Yellow', 'Blue', 'Teal' & 'Coral Tan'. De sneaker is verkrijgbaar vanaf 28 juli om 10:00 precies via de officiële adidas.nl shop. En, uiteraard, ook zo spoedig mogelijk bij theSneaker.nl. Het kunstwerkje gaat je in totaal 129,95 euro kosten, maar.. dan heb je ook wat. Bekijk ook eens ons andere aanbod aan Adidas sneakers. We hebben er genoeg.

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software