Supervette en unieke ‘Illusion Green’ colorway gereleased voor de Air Max 90!

We hebben er eventjes op moeten wachten, maar nu is het toch echt zover: de Nike Air Max 90 LX ‘Illusion Green’ is gereleased! Wij houden van multicolored sneakers, en nu heeft Nike het wel érg bont gemaakt! We zien de laatste tijd veel unieke releases van de Nike Air Max 90, wat uiteraard te maken heeft met de 30e verjaardag van het legendarische model. En nu hebben we er eentje voor jullie om je vingers bij af te likken.. Check ‘m snel!

De Air Max 90 blijft uiteraard trouw aan haar roots. De iconische zool met wafelpatroon, de gestikte overlays, de dikke TPU accenten.. We kunnen het allemaal afkruisen.  Het meest opvallende aan deze colorway, en tegelijkertijd de reden waarom deze sneaker keihard gaat uitverkopen, is de dikke leopard print op de mudguard én het kleine panel onderaan de veters. Inderdaad, we zagen al vaker een sneaker in een leopard sausje, maar wij kunnen ons niet herinneren dat dit in combinatie ging met een dergelijke bonte colorway als bij de ‘Illusion Green’. En tot onze verbazing gaat het allemaal verrassend goed samen - het is duidelijk het unique sellingpoint van deze colorway!

De sneaker bestaat niet alleen uit super veel diverse en contrasterende kleuren, ook het materiaalgebruik is bijzonder. Kijk je even mee? We zien onder andere stoere denimstof boven de mudguard en rondom de toebox. Smooth groen leder treffen we aan op de toebox zelf. De heel? Die is eveneens groen, maar is op haar beurt weer gemaakt van zacht badstof. De Swoosh is gefabriceerd van doorschijnend roze-gekleurd synthetisch materiaal, waardoor we het denim door de Swoosh heen zien schijnen. Dit alles wordt vergezeld door knallende groene ‘Volt’ details op de Air Unit en heeltab.

Een ander gaaf dingetje aan deze colorway? Dat is dat de super comfortabele Air zool wit van kleur is en een tweekleurige buitenzool heeft die notabene afgewerkt is met… glitters! Zelfs van de inlegzolen en de tong hebben de designers een echt kunstwerkje gemaakt: ze zijn beide voorzien van een smilend zonnebloemetje. Volgens het designteam van Nike is dit detail een knipoog naar de ravecultuur van de jaren ’90. Het is eigenlijk bijna te veel om op te noemen: deze sneaker heeft het gewoon allemaal!

Van deze kleurrijke sneaker worden we zeer vrolijk en krijgen we op de redactie spontaan de zomer van in onze bol! De sneaker is vanaf nu te verkrijgen voor 150 euro via de officiële Nike store. Check in de tussentijd ook het overige Air Max 90 aanbod in de webshop van theSneaker.nl – bij ons bestel je eenvoudig, snel én betrouwbaar in een handomdraai jouw favoriete Air Max 90!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software