Sneaker Top 3: november 2016

Nike Roshe Two Flyknit

Enkele weken geleden kwam Nike op de proppen met de Flyknit versie van de Roshe Two. En deze kan ons erg bekoren! Het Flyknit materiaal geeft de sneaker namelijk een stoere en robuuste look. Flyknit maakt de schoen ook nog eens een stuk duurzamer; de sneaker is erg slijtvast en geheel waterafstotend! Door het zachte en drielaagse comfort kussen in de tussenzool loopt de schoen gewoon ook erg lekker. De zool heeft ook een flinke upgrade gekregen; dankzij het duidelijke profiel aan de onderkant ga jij met deze patta’s echt niet meer uitglijden over die spekgladde natte bladeren op straat. Dit alles maakt de Roshe Two Flyknit volgens ons tot dé November sneaker bij uitstek. En hij is nu ook nog eens gelanceerd in twee nieuwe coole colorways: rood/zwart en groen/zwart!



Adidas X Offspring ‘Britpack’

Een collab tussen Adidas en Offspring – de belangrijkste en meest invloedrijke sneakerwinkel van Engeland - dat kan haast niet misgaan. Offspring bestaat dit jaar precies 20 jaar, en ter ere van dit jubileum gingen ze de samenwerking aan met Adidas. Van Adidas mochten ze de legendarische en haast heilige silhouetten Stan Smith, de Climacool1 en de Superstar eens goed onder handen nemen. Het doel van de make-over was om de sneakers een echte ‘nineties vibe’ mee te geven. En daar zijn ze in geslaagd. Zo heeft de Stan Smith een groene waxed canvas upper gekregen, een militaire look die ongekend populair was in de jaren ‘90. De Climacool1 komt in het blauw, en is daarmee een directe verwijzing naar de blauwe Adidas trainingsjasjes die destijds gretig aftrek vonden - en inmiddels een haast iconische status hebben bereikt. De Superstar uit de Britpack is bordeaux rood, en heeft een zilveren toe. Met deze sneakers kom jij de winter wel door.


Nike Air Max 1 Sherpa Pack Beige

Je kunt je verzetten tegen de winter.. maar je kan ‘m ook gewoon omarmen! En dat is precies wat je doet wanneer je de Nike Air Max 1 Sherpa in huis haalt. Wil je liever niet dat deze maand je tenen er af vriezen? Maar heb je ook weer geen zin om elke dag dubbele sokken aan te trekken tegen de kou? Dan is de Nike Air Max 1 Sherpa het antwoord op al je problemen! De binnenkant van de sneaker is namelijk bekleed met heerlijk Sherpa wol, welke het warmste en zachtste in haar soort is. Over het silhouet van de Air Max 1 hoeven we natuurlijk weinig meer te zeggen: met deze sneakers loop je er altijd hip bij. Nieuw aan het design is de dubbele stitching op de zijkant van de schoen. Hierdoor krijgt de schoen een gezellig en winters uiterlijk. Zie je jezelf net als ons ook al lopen op een kerstmarkt met deze hippe en warme sneakers aan je voeten? En met in je hand een lekker warm glaasje glühwein? Bestel de sneakers dan zo snel mogelijk via theSneaker.nl!


Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software