Sneaker Top 3 van de maand: MEI

Nike WMNS Air Huarache Run Ultra Breathe Black Black

Nike released elk seizoen lichtgewicht versies van populaire silhouetten. Dat weten we inmiddels allemaal! En als we het over populaire Nike silhouetten hebben, dan mag de Huarache natuurlijk niet ontbreken. De Huarache is één van de modellen die van Nike de zogenaamde ‘Ultra’ behandeling heeft gekregen.


De sneaker komt in een All Black colorway, welke ons uitermate bevalt. De Nike Air Huarache Ultra Breathe, de naam zegt het al, heeft een enorm hoog ademend vermogen. De sneaker is zo ontworpen dat ‘ie je voet haast meetrekt! Deze Ultra Breathe versie is een hernieuwde uitgave van de innovatieve klassieker uit de nineties. De sneaker komt in een nieuw verfrissend jasje in combinatie met de verkoelende Nike Tech Ultramesh technologie. Dit zorgt voor een optimale luchtcirculatie en een minimaal gewicht!


Karhu Aria 'Vappu Pack' Light Grey Caribbean

De maand mei is een feestelijke maand. Vaak is het de eerste maand waarbij men voor het eerst met korte broek de straat op kan, of de maand waarin de eerste ‘rokjesdag’ wordt uitgeroepen. Mei is blijkbaar ook een warme en feestelijke maand in het doorgaans koude Finland, het land waar deze exclusieve sneaker vandaan komt.


Op de laatste dag van april en de eerste dag van mei vindt er in Finland de zogenaamde ‘Vappu’ vakantie plaats. Deze sneaker is hernoemd naar deze feestelijke dagen. Tijdens Vappu komen de Finnen massaal bij elkaar en vieren ze het feit dat de winter eindelijk voorbij is. Men draagt doorgaans feestelijke hoeden in champagne gele kleuren, het bier vloeit in overvloed en ballonnen sieren de hemel. Middelbare scholieren zijn in beste stemming omdat ze bijna gaan afstuderen en gaan vaak in kleurrijke schooluniformen de straten van de stad op. Zo. Ik hoop dat je nu ongeveer een beeld hebt van Vappu. Karhu Aria heeft met deze Vappu Pack geprobeerd deze dag te verwezenlijken tot een sneaker. Naar onze mening is de vertaling van de feestelijke en luchthartige sfeer van Vappu dag naar een sneaker alleraardigst gelukt!


New Balance WR996IE

De 996 is een van de absolute running klassiekers uit de stal van New Balance. Het model heeft de harten van vele sneaker liefhebbers veroverd door haar retro silhouette en uitstraling.


De sneaker heeft een lichte Mesh/suede upper, is gestoffeerd aan de hiel en is uitgerust met een heelclip die zorgt voor een hoog draagcomfort. Het uitneembaar voetbed en de ENCAP rubberzool maken de sneaker helemaal af. Deze speciale uitvoering van de 996 is iets smaller dan normaal, en daarom uitermate geschikt voor de dames! Buiten dat dit buitengewoon comfortabel om de voeten zit geeft dit de sneaker ook eens een vrouwelijke en sierlijke vorm. De sneaker is wit, en de goudkleurige accenten zorgen voor een eigentijdse en elegante look. Dit maakt de sneaker tot een favoriet onder de vrouwelijke sneakerfans!


Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software