Sneaker Top 3: juli 2016

De afgelopen zomers – en waarschijnlijk ook nog dit jaar - domineerden lage & spierwitte sneakers het straatbeeld. Het ziet er leuk uit, maar het is tegelijkertijd ook weinig creatief als je het ons vraagt. Echte trendsetters denken altijd een paar stappen vooruit, en ook jij zou je horizon eens moeten verbreden. Om er voor te zorgen dat je er niet bij loopt als een eenheidsworst deze zomer, hebben we speciaal voor jou een aantal sneaker tips voor deze zomer op een rijtje gezet.

Adidas Ultra Boost Uncaged


De fraaie ‘Uncaged’ versie van de Adidas Ultra Boost werd vorige week gereleased en is dus nog helemaal vers van de pers! De Ultra Boost was sinds haar release in 2015 gelijk een instant classic. Echter, de plastic kooi die voor extra stevigheid zou moeten zorgen viel niet bij iedereen in de smaak. Sommige sneaker liefhebbers waren in love met de Ultra Boost maar knipten wél de plastic kooi van de schoen af. Met de release van de Uncaged versie geeft Adidas de trendsetters die hun Ultra Boost’s op deze manier customizeden groot gelijk. De kooi is dus weg, en verder is de primeknit upper ietsje aangepast ten opzichte van het origineel. Hij ziet er nu nog lekkerder uit! De Adidas Ultra Boost Uncaged zal aanvankelijk beschikbaar komen in de colorways grijs, zwart/wit en rood.

Kendrick Lamar x Reebok Classic Leather


Alle eerdere samenwerkingen tussen Kendrick Lamar en Reebok waren ongekend populair, en wij verwachten eigenlijk niet anders van deze toffe sneaker. Ditmaal omarmde Kendrick het Reebok Classic Leather silhouet en pimpte hij ‘m fraai met een gebroken witte upper. Op de schoen die vanaf 1 juli beschikbaar is treffen we witte, blauwe, rode en grijze details aan. Het geheel komt op een gum zool, waardoor de schoen ideaal is om te dragen met zomerse temperaturen. Leuk weetje: het model is de eerste Kendrick Lamar collab die ook beschikbaar is in kindermaten. Je kunt ‘m dus gelijk aanschaffen voor het hele gezin!

Adidas EQT ADV Support


Door de populaire NMD serie heeft Adidas een echt topjaar achter de rug. En het lijkt er op dat Adidas de volgende kraker alweer op de plank klaar heeft liggen: de EQT ADV Support. Het model is een kruising tussen old-school design en moderne technologie. De schoen leent de juiste elementen van de classic hardloopschoen EQT Support 93 en combineert deze met de laatste technologische snufjes zoals de Dyneema en Kevlar technologie. Het geheel wordt afgemaakt door de gestroomlijnde upper, welke een tijdloze uitstraling heeft. Tot nu toe is de schoen uitgebracht in verschillende colorways, waaronder de fraaie zwart witte colorway (zie foto). Adidas heeft zichzelf weer eens overtroffen!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software