Sneaker Top 3 van de maand: APRIL

Onze aanbevelingen voor de aankomende maand zijn:

1. Filling Pieces SS16 Low Top Classic White


Kijk eens naar dit Low Top model van het populaire merk Filling Pieces. Het model behoort tot de Classic Collection van Filling Pieces en je kunt duidelijk zien waarom. De sneakers zijn absoluut tijdloos te noemen, en zijn zo stijlvol dat ze in principe het hele jaar door gedragen kunnen worden. De bovenkant van deze sneaker is voorzien van een zeer exclusieve ‘3D Zigzag’, welke vervaardigd is uit kwalitatief nubuck leder. Deze upper rust op de verfijnde ‘Top Stripe’ zool. Het model is te verkrijgen in de stijlvolle kleuren ‘Zig Zag Black’ en in het ‘Classic White’. De verfrissende witte variant is onze eerste aanbeveling voor de maand april, al doet de zwarte versie er niet veel voor onder. Het model is te dragen onder zowel jeans als een korte broek. Let wel op bij het online bestellen van de sneaker, de sneakers van Filling Pieces vallen vaak groot uit. Wij adviseren één maatje kleiner te bestellen dan dat je gewend bent. Met deze sneakers ben je klaar voor de lente!

2. Diadora V7000 NYL Acqua Green


Het Italiaanse merk Diadora is bezig aan een enorme comeback met zeer sterke releases uit de zogenaamde ‘Heritage Line’. Ééntje daarvan is deze V7000. De V7000 is sowieso een vet model, maar deze kleurstelling is toch wel onze persoonlijke favoriet. Zeker met het oog op de aankomende hogere temperaturen. Het Acqua Green model wordt ook wel de Diadora ‘Aruba’ genoemd, wat verder geen uitleg behoeft. Wanneer je aan Aruba denkt denk je aan witte stranden en een heldere zee. Precies in deze omgeving zal deze sneaker niet misstaan. De sneaker laat bovendien zien dat de mannen van Diadora weten hoe ze suede en nylon smaakvol kunnen combineren. De kleur van de sneaker is groen, waarbij de gebalanceerde combinatie van lichte en donkere tinten in combinatie met de witte zool de sneakers een zeer fris uiterlijk geven. De frisse kleurtjes van deze toffe Diadora V7000 ademen de lente!

3. Puma Blaze of Glory Wn's 'Soft Pack' Pink Dogwood White


Ook Puma heeft deze lente groots uitgepakt en brengt het iconische model ‘Blaze of Glory’ uit als Soft Pack. De Blaze of Glory, hoe hip deze er ook nog steeds uit mag zien, bestaat al sinds de jaren ’90 en behoort tot de legendarische Trinomic lijn. De Trinomic zool is voorzien van zeshoekige rubberen cellen die als het ware instorten en zich uitbreiden terwijl je loopt; hierdoor zal je tijdens het lopen een zeer hoge mate van demping, flexibiliteit en stabiliteit ervaren. Buiten dat de schoenen enorm lekker lopen is de kleur ‘Pink Dogwood White’ van deze kicks natuurlijk erg lekker. De kleur die gebaseerd is op suikerspinnen en marshmellows roept bij ons herinneringen op aan warme zomeravonden. De upper van de sneaker is gemaakt van luxueus suede. Dit, samen met de zool en de verfijnde details van de sneaker zoals de geperforeerde bovenkant en de elastistische tong, maken deze sneaker tot een van onze favorieten voor de maand april.

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software