Sneaker marktplaatsen #1: KIXIFY

Kixify

Deze sites winnen de laatste tijd sterk aan populariteit en zijn zeker de moeite waard zijn om eens goed te bestuderen. Je kan er zowel nieuwe als tweedehands sneakers vinden. Één van deze websites is het Amerikaanse Kixify.com, welke met een aanbod van 250.000 paar sneakers momenteel misschien wel de allergrootste van allemaal is.

Wat is het?

Kixify brengt kopers direct met de verkopers in contact. Registreren gaat eenvoudig, de website is gebruiksvriendelijk en voordat je het weet heb je al een aantal fraaie sneakers op het oog die je dolgraag zou willen hebben. Maar wat is dan eigenlijk het grote onderscheid met Nederlandse sites als marktplaats.nl, waar je ook sneakers kan vinden?

Het belangrijkste aspect is dat Kixify een marktplaats specifiek voor sneakers is; een website opgericht voor en door sneaker liefhebbers. Dit is sinds de oprichting in 2013 al het basisprincipe van Kixify; het creëren van een zelfonderhoudend sneaker platform waar sneakerheads zich thuis voelen en wat ze zelf kunnen uitbouwen tot iets wat echt van hen is. Zo biedt Kixify de gebruiker de mogelijkheid tot het ontvangen van op maat gemaakte aanbevelingen, welke gebaseerd zijn op de sneaker modellen die je in het verleden bezocht en/of geliked hebt. Door dit soort kleine features is het duidelijk dat de focus van Kixify niet alleen op het kopen en verkopen van sneakers ligt.

Een ander groot voordeel is dat je op Kixify kan zoeken in het aanbod van verkopers van over de hele wereld. Hierdoor is het aanbod op deze site gigantisch te noemen. Je vindt er de modellen die je in Nederland kan kopen, maar dan vaak goedkoper. Kixify is echter dé site bij uitstek waar je exclusieve sneakers kan vinden die je werkelijk nergens anders kan vinden.

Exclusief

En met exclusieve sneakers bedoelen we dan ook écht exclusief. Wat te denken van deze lichtgevende Nike Air Max Marty McFly Back to the Future ter waarde van 25.000 dollar?


Toegegeven, een extreem voorbeeld, maar nu begrijp je wat we bedoelen. Op Kixify kun je modellen vinden die in Nederland meteen in een museum zouden staan. Deze Yeezy Boost 350 Pirate Black 2016 zijn daar ook een zeer fraai voorbeeld van. Voor 900 dollar zijn ze van jou.


Heb je iets minder te besteden? Ook dan kun je op Kixify iets moois vinden. Zoals deze hele fraaie Nike Air Huarache Run Bronzine. Je kunt ze al oppikken voor zo’n 190 dollar. In iedere prijsklasse is er iets te vinden op Kixify.


Handige features

Verder heeft de site heeft veel handige features zoals de mogelijkheid tot het filteren op schoenmaat en de conditie van de schoen (nieuw of gebruikt). Ook kun je zoeken naar schoenen van uitsluitend verkopers met een positieve feedback, waardoor je zeker weet dat de verkoper te vertrouwen is. Bovendien kun je je favoriete verkopers volgen, waardoor je meteen ziet wanneer hij of zij weer iets nieuws in de aanbieding heeft.

Betrouwbaarheid

Betalen op de site gaat eenvoudig door middel van PayPal. Doordat Kixify een officiele partner van PayPal is, kun je er met een gerust hart shoppen. Je bent namelijk verzekerd vanaf je checkout tot aan de levering van het product. Mocht het product niet aankomen, of mocht het product duidelijk verschillen van de omschrijving op Kixify, dan worden je transacties volledig vergoed.

Kixify is een sneaker platform is waar veel sneaker liefhebbers graag komen voor inspiratie of om zich simpelweg te vergapen aan al het moois wat de website te bieden heeft. Voor sneakerheads is het een lust om op Kixify rond te surfen; veel modellen zijn om van te watertanden.

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software