Sneak preview & coming soon: de Nike Air Max 97 UL Triple Black!

Nike blijft ons maar verwennen! Ter ere van de twintigjarige verjaardag van de Air Max 97 dropte het Amerikaanse merk met de 'swoosh' deze classic eerder dit jaar al in het goud en in het zilver. Nike zet de triomfantelijke comeback van de Air Max 97 nu nog eens extra kracht bij met de aankondiging van deze unieke 'Triple Black' release!

En ook deze release mag er zeker zijn! Sterker nog: persoonlijk vinden wij vinden 'm geweldig, en voorspellen we deze zwarte colorway een rooskleurige toekomst. Hoe tegenstrijdig dat ook moge klinken. Het golvende bovenwerk van de sneaker is zo goed als helemaal zwart. Zo goed als inderdaad – enkele antraciete accenten geven de sneaker een exclusieve uitstraling en zorgen er bovendien voor dat de reflectieve 3M panels nóg duidelijker zichtbaar worden. De Air Max zool begeeft zich over de gehele lengte van de schoen, en als je goed kijkt zie je dat de binnenkant gouden accenten heeft.

De releasedatum is nog niet precies bekend, maar volgens de huidige geruchten zal deze plaatsvinden in november van dit jaar. De schoen is door haar effen zwarte colorway stijlvol en tijdloos, en past door haar kleuren perfect bij de koude winter maanden. Geen gekke keuze dus, van Nike. De Air Max 97 UL 'Triple Black' is echt iets om naar uit te kijken! Wij beginnen alvast met het sparen van ons zakgeld, want dit is een sneaker die je simpelweg móet hebben. En alsof het allemaal nog niet genoeg is heeft Nike ook alvast verklapt dat ze met nog meer nieuwe AM97 colorways op de proppen gaan komen. Om hier van op de hoogte te blijven moet je natuurlijk gewoon onze blog in de gaten blijven houden!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software