Shiny Cristiano Ronaldo's Air Max 97 x CR7 nu te verkrijgen!

Het leven van Cristiano Ronaldo bestaat de laatste tijd uitsluitend uit hoogtepunten. Vorige week won CR7 de prestigieuze 'FIFA Ballon d'Or', de prijs voor beste mannelijke voetballer ter wereld van het afgelopen jaar. Allemaal leuk en aardig zo'n trofeetje, maar je eigen versie van de legendarische Air Max 97 uitbrengen is natuurlijk de overtreffende trap. Maak kennis met de Nike Air Max 97 X CR7! Wordt dit de beste sneaker van het aankomende jaar? De voortekenen zijn in ieder geval erg goed..

Het mooie aan deze unieke uitvoering van de Air Max 97 is dat de schoen het ongelofelijke levensverhaal van Cristiano's vertelt: dat van zijn nederige begin tot aan zijn status als absolute wereldster. Dit verhaal is gevisualiseerd door middel van verschillende 'patches', die één voor één belangrijke momenten uit zijn leven vertegenwoordigen.

Zo treffen we op de upper een gouden patch aan, welke het verhaal symboliseert van een arm jongetje dat misschien wel de allergrootste voetballer aller tijden werd. De familie van Cristiano Ronaldo was arm, en zijn ouders konden zich niet meer dan twee paar schoenen voor de toen nog kleine Cristiano veroorloven: één paar om mee naar school te gaan, en één paar om in zijn vrije tijd mee te voetballen. Vaak kwam Cristiano terug met een gat in zijn schoen, welke vervolgens door zijn moeder telkens vakkundig gerepareerd werd. Zo kon de jonge Cristiano zijn doel om profvoetballer te worden blijven najagen.

De ontwerper van de Air Max 97 x CR7 is Ben Kirschner. De 'opgelapte schoen' van Cristiano Ronaldo staan volgens hem centraal in Ronaldo's levensverhaal. De moeder van Ronaldo gebruikte willekeurige materialen om de gaten in de schoenen te herstellen. En precies dat heeft Nike ook gedaan. Volgens Kirschner stopte Nike verschillende patches in een soort van grabbelton, en het stuk dat iemand uit de ton haalde, werd aangebracht als patch op de schoen. Op deze manier wil Nike met iedere patch een ander moment in de tijd weergeven. Een schitterende symboliek.

Verder is uiteraard opvallend dat de schoen goud van kleur is. Goud is de lievelingskleur van Cristiano, en staat daarnaast symbool voor zijn onberispelijke stijl, zijn overwinningen en zijn constante drang om de beste voetballer ter wereld te zijn. Op het haklipje van de schoen treffen we het iconische CR7 logo aan. De Nike Swoosh is rood en groen van kleur, wat een duidelijke verwijzing is naar zijn geboorteland Portugal.

De Nike Air Max 97 x CR7 is verkrijgbaar in een beperkte oplage, en exclusief te verkrijgen via de Nike SNEAKRS app. Sla dus snel je slag! Ben je fan van de Air Max 97, maar op zoek naar een andere kleur die misschien beter matcht bij jouw persoonlijke stijl? Check dan ook snel even het overige aanbod aan Air Max 97's op theSneaker.nl!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software