Saucony presenteert herfstige ‘Pumpkin Spice’ Grid SD

En we hebben er weer ééntje voor je hoor: een sneaker die perfect gedijt bij herfstige omstandigheden! En ook dit keer mag ‘ie er weer zijn. De sneaker is van het Amerikaanse merk Saucony, dat zich meer en meer bezig begint te houden met het uitbrengen van lifestyle sneakers. En dat zien wij als iets heel positiefs. De Pumpkin Spice Grid SD is een eerbetoon aan het gelijknamige drankje dat het allerbeste smaakt tijdens de herfst – een kruidige koffie die wordt bereidt met pompoen, espresso en opgeklopte slagroom. Ben je al aan het watertanden? Wacht dan maar tot je de sneaker gezien hebt!

Deze sneakers ademen namelijk herfst. Ze doen je haast verlangen naar een druilerige Novemberavond, een knisperend kampvuur of.. een lekkere Pumpkin Spice Latte! Van deze schoenen krijg je het vanzelf warm, en dat is goed nieuws voor onze voeten die het deze koude maanden zo zwaar te verduren hebben. Het Grid SD silhouet van Saucony is prachtig – maar dat is geen nieuws. Het silhouet is al lange tijd geliefd bij veel sneaker liefhebbers. ‘Grid’ is een afkorting voor de extreem dempende ‘Ground Reaction Inertia Device’ technologie waarmee de zool is uitgerust. Hierdoor wandel jij met deze pattas aan je voeten super comfortabel door de herfst. Zo comfortabel zelfs, dat je de herfst misschien wel gaat missen alstie weer verdwenen is. De Grid SD is de perfecte mix tussen innovatieve technologie, uitstekende demping en een look om je vingers bij af te likken.

Het fijnste aan deze sneaker vinden wij de colorway. Of, laten we het in dit geval ‘het kleurenspel’ noemen. Want dat is het! De smaakvolle cognac kleur is dominant aanwezig op de upper, maar wordt hier en daar net een tikkeltje donkerder of lichter van kleur. Op de zool, de tong en in de branding treffen we oranje details aan. Hierdoor heeft de sneaker een heel fraai contrast, wat versterkt wordt door de zool. En iedereen die wel eens zo’n Pumpkin Spice Latte gedronken heeft weet dat deze een heerlijke schuimkraag heeft. Waar is deze dan? Nou, deze vinden we terug op de toebox. Deze is gemaakt van geperforeerd suède in crėme kleur. De kleur van de veters mag je zelf kiezen, deze komen namelijk in twee verschillende kleuren: ééntje in het oranje, en ééntje wit met zwarte spikkels!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software