Rihanna's stoere Puma x Fenty Sneaker Boot

Inderdaad, je leest het goed! We komen alweer met een blog item over de succesvolle samenwerking tussen Puma en Rihanna. De ‘Puma x Fenty’ collectie een succes noemen is alleen een dik understatement. De samenwerking omschrijven als een fabriek die aan de lopende band klassiekers aflevert is al een stuk beter. Zo was de Creeper binnen een uur uitverkocht, en zagen we de futuristische Fenty Trainer furore maken tijdens de New York Fashion Week.


We waren eigenlijk net even aan het bijkomen van al dat moois, maar Rihanna gunt ons geen moment rust: met de release van de Puma x Fenty Sneaker Boot doet de volgende topper zich alweer aan. De schoen is als een kruising tussen een sneaker en een boot, en is zowel te rocken in de club als in het dagelijkse leven! Maar pas wel oop: de stoere sneaker boot is alleen geschikt voor mensen met lef! Deze schoen deed namelijk zelfs Rihanna achter haar tekentafel blozen.


Wat maakt deze unisex schoen dan zo bijzonder? Dat is dat ‘ie zo uniek en vernieuwend is: het model is de perfecte samensmelting tussen verschillende stijlen. Het meest opvallende aan de schoen is misschien wel de rits, die we terugvinden op de zijkant van de schoen. De upper is volledig gemaakt van zacht Nubucks leer en het silhouet van de schoen doet sterk denken aan die van een bergschoen. De opvallende studs versterken deze impressie alleen maar. Maar dit alles vloekt dan weer met de zool van de schoen: de upper komt op een stoere plateauzool.


Deze sneaker boots geven je een bad-ass imago en zijn vooralsnog alleen verkrijgbaar in het wit. De stoere details, de combinatie van verschillende stijlen en de constante drang om te vernieuwen; het model is als een track van RiRi. Je kunt er niet omheen: ‘Bad Girl RiRi’ is er wederom in geslaagd haar rauwe imago te vertalen naar een vette schoen. Hou theSneaker.nl in de gaten, en bestel het model zo snel mogelijk zelf!


Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software