Rihanna & Puma supporten de Clara Lionel Foundation met deze exclusieve Fenty Creepers

Deze week wordt er een wel heel speciale colorway van de Rihanna x Puma Fenty Creeper gereleased: de Clara Lionel Foundation colorway! De Creeper is wit en heeft een fraai geborduurd hart op het bovenwerk.

De schoen is een exclusieve release in van Puma in samenwerking met de Clara Lionel Foundation. Een deel van de opbrengsten zal naar deze non-profit organisatie gaan, die opgericht is door Rihanna herself. De liefdadigheidsinstelling is vernoemd naar RiRi's opa en oma, en heeft enkele belangrijke speerpunten. Zo staat de Clara Lionel Foundation voor het recht om te kunnen studeren, en zien ze dit als wapen tegen ongelijkheid en onrechtvaardigheid. Het recht op een gezondheidszorg beschouwen ze als noodzakelijk voor blijdschap en productiviteit in het leven. De organisatie steunt locale en innovatieve initiatieven over de gehele wereld, en investeert dus met name in een betere educatie en gezondheidszorg. Zo maakte het Instituut het onder andere mogelijk voor studenten uit de Caraïben om een studie te volgen in de Verenigde Staten. Rihanna maakt zich de laatste tijd enorm sterk voor de idealen van haar non-profit organisatie, en ging onder andere vorige maand in discussie met de Franse president Emmanuel Macron over hoe men wereldwijd de educatie kan verbeteren. Eerder dit jaar werd Rihanna voor haar goede werk door Harvard benoemd als 'Humanitarian of the Year': iemand die actief betrokken is bij het verbeteren van de wereld. Kortom: erg goed bezig dus, die Rihanna.

De Puma Creeper werd in 2016 gekozen als schoen van het jaar, en is sinds haar release in 2015 de revue gepasseerd in bijna ieder mogelijk denkbare colorway. De fraaie Clara Lionel editie is wit, en heeft een geborduurd zwart hart op de upper. De editie is – zoals elke Creeper – gemaakt van zacht leer, en komt uiteraard op de beruchte en lekker 'chunky' Creeper zool. De laces zijn voorzien van een metalen lace-tip!

Deze hele speciale editie van de Rihanna x Puma Fenty Creeper wordt in de Verenigde Staten gereleased op 14 september. Wij Europeanen zullen nog even moeten wachten, meer informatie omtrent de release lees je zo snel mogelijk op onze blog. Zoals bij iedere uitvoering van de Creeper kunnen we je eigenlijk maar één ding adviseren: wees er snel bij! De Creeper verkoopt altijd binnen mum van tijd uit.

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software