Retrosneaker Puma Future Rider vanaf nu verkrijgbaar in freshe Stream On colorway!

Ken je de Puma Future Rider al? Het model is een nieuwe uitvoering van de Fast Rider, een hardloopschoen van Puma uit de jaren tachtig. Deze legendarische schoen is terug in een nieuw jasje en is vanaf nu verkrijgbaar in de freshe Stream On colorway! De Future Rider oogt retro en casual - de perfecte sneaker om je outfit helemaal mee af te maken!

Maar eerst even iets meer over tweelingbroer én voorvader: de Fast Rider. Gedurende de jaren ‘80 was de Fast Rider één van de meest innovatieve hardloopschoenen van dat moment. De schoen had een minimalistisch design en stond bekend om haar schokabsorberende zool. Zowel wat betreft stijl als wat betreft technologie was de schoen state-of-the-art: haar tijd ver, maar dan ook ver vooruit.

De nieuwe Future Rider is haast identiek aan de Fast Rider. Want waarom zou je iets veranderen dat eigenlijk al steengoed is? De Future Rider is echter niet helemaal nieuw: het model verscheen de afgelopen maanden aleerder op het toneel in diverse nieuwe colorways. De colorways waren in de meeste gevallen zeer flitsend en samengesteld uit felle en contrasterende kleuren. We zijn dus wel wat gewend van deze jongen. Nu komt Puma echter met iets heel anders op de proppen: een colorway met juist een rustige uitstraling en klassieke kleuren!

De basis van het bovenwerk is wit van kleur en gefabriceerd van ademend nylon. Op deze cage zijn layers van zacht suède en stevig leer geplaatst, waardoor de schoen stevig en stabiel is. De meest opvallende layer is de donkerblauwe layer op de hiel, welke zorgt voor extra stevigheid en comfort. Suède layers zien we ook rondom de tenen en de vetergaatjes, dit keer grijs gekleurd. Rode accenten rondom de Puma branding op de zijkant en heeltab geven de colorway een stukje extra pit.

Het ‘signature’ detail van de Fast Rider treffen we ook aan op de Future Rider: de gummi buitenzool. Deze is ietsje dunner dan voorheen maar nog steeds dempend as fuck. Daarnaast heeft de zool de retro look die tegenwoordig zo geliefd is. De buitenzool is uitgerust met Puma’s ‘Federbein’ technologie, welke een goede grip en demping garandeert. Daarnaast valt ‘ie met haar opvallende patroon ook nog eens lekker goed op!

De sneaker is vanaf nu verkrijgbaar via de officiële Puma webshop. Je hoeft er slechts 81 euro voor neer te tellen. Volgens de laatste informatie gaat de verkoop als een speer. De twijfelkonten onder ons raden we daarom aan om snel een beslissing te maken. Haal de Puma Future Rider Stream On in huis voor het te laat is! Check ook eens de andere colorways van de Future Rider in de webshop van theSneaker.nl!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software