Release Info: Nike Air Max 90 Ghost Green Duck Camo NU verkrijgbaar!

Nike komt verrassend snel met een follow-up van de populaire ‘Reverse Duck Camo’ colorway, die vorige maand gereleased werd ter ere van Air Max Day 2020. Het gaat andermaal om een 'camo injected' sneaker, te weten de vette ‘Ghost Green Duck Camo’ colorway voor de Air Max 90!

Zoals wel vaker bij Nike het geval is vingen we de afgelopen periode al een glimp op van de sneaker. De colorway werd eerder on-court geteased door Thabo Selofosha van de Houston Rockets en door Marcus Jordan - inderdaad de zoon van Michael – die de eer had om de schoen te proeflopen en hiervan een kiekje deelde op zijn Instagram. Nike heeft nu officiële beelden gedeeld en de releasedatum bekendgemaakt..

De upper is zoals we gewend zijn bij de AM90 gemaakt van lichgewicht mesh. Het mesh is fel ‘Ghost Green’ van kleur, waardoor deze sneaker meteen je aandacht opeist. De lederen overlays op het bovenwerk zijn bedrukt met het ‘Jungle Camo’ patroon, welke we in 2013 voor het eerst zagen op een (zeer populaire) collab met het Japanse atmos. Terwijl de eerdere camouflage stijlen zoals ‘Duck Camo’ op de Air Max 90 een 'bosachtige' mix van kleuren gebruikte, gaat het bij deze sneaker meer richting de woestijnkleuren van het spectrum. Zo zijn de tong, chunky mudguard, neus en andere overlays uitgerust met de bruine, grijze en bronzen schutkleuren.

De branding, de eyestays en het gebied rondom de Air Unit zijn pikzwart van kleur, wat lekker sterk contrasteert met de lichte en felle kleuren op de rest van het bovenwerk. De schoen wordt geserveerd op een EVA zool, welke zowel wit als zwart van kleur is. De Air Unit en de buitenzool zijn gifgroen van kleur, en maken deze unieke colorway helemaal af.

De Nike Air Max 90 Ghost Green Duck Camo is vanaf vandaag verkrijgbaar via Nike.com en is op te pikken voor 140 euro. Wees er snel bij, want we verwachten dat de colorway  - net als de Reverse Duck Camo – bijzonder snel uit zal verkopen! Is de colorway toch niet helemaal jouw ding, of is de schoen al uitverkocht op het moment dat je dit leest, check dan ook eens de vele andere colorways in de webshop van theSneaker.nl!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software