Release info | de Nike Air Max 90 Chlorophyll

Je hebt het misschien al gehoord: de Nike Air Max 90 wordt dit jaar alweer 30 jaar oud. Om dit te vieren trakteer Nike ons de komende maanden op een rits nieuwe colorways. Vanaf vandaag is de Nike Air Max 90 ‘Chorophyll’ te verkrijgen. Check ‘m snel!

De Nike Air Max 90 bewijst al sinds jaar en dag hoe veelzijdig ‘ie is. De schoen wordt eindeloos gedropped in nieuwe colorways en materialen – en nog steeds gaat de schoen ons niet vervelen. Dit heeft het model te danken aan haar volumineuze silhouet en unieke mudguard, die zich net zo lang strekt als de tussenzool. Op de mudguard treffen we het signature element van de schoen aan wat deze schoen zo uniek en geliefd maakt: het coole Air Max naamplaatje!

De Air Max 90 Chlorophyll is het broertje van de originele en inmiddels legendarische ‘Infrared’ colorway – maar dan in het groen. De echte kenners herkennen deze speciale groentint misschien wel van de Patta x Air Max 1 collab, de Air Jordan 3 of de Fragment Air Trainer 1. De colorway is dus niet helemaal nieuw, maar inmiddels een beproefd recept.

Het bovenwerk van de patta heeft een basis van wit mesh met daarover grijze overlays van suède. De mudguard is zwart en groene details treffen we aan rondom de classic Air Unit, de heeltab, de eyestays en de Air Max branding. De sneaker wordt geserveerd op een heldere witte tussenzool, welke de schoen helemaal afmaakt!

De sneaker is vanaf nu te verkrijgen via Overkill en gaat je 140 euro kosten. We raden je wel aan meteen toe te slaan: de sneaker gaat erg hard! Is de schoen al uitverkocht? Check in de webshop van theSneaker.nl dan ook eens de andere colorways van de Air Max 90. We hebben keuze genoeg!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software