Reebok x BAIT droppen samen een unieke Toy Story 4 Instapump Fury!

Reebok en BAIT hebben de handen ineengeslagen en hebben de Instapump Fury een vette nieuwe look gegeven ter ere van de nieuwe Toy Story 4 film die momenteel in de bios draait. De colorway van deze BAIT x Reebok Instapump Fury is geïnspireerd op de characters Buzz Lightyear en Sheriff Woody!

Buzz’s meest memorabele uitspraak is “the most important thing is that we stick together”. BAIT en Reebok zijn deze woorden niet vergeten en hebben de linkerschoen is gehuld in de kleuren van Buzz’s ruimtepak en de rechterschoen gekleurd in het kleurenpallet van Woody’s western outfit.

De basis van de Buzz Lightyear schoen is wit en heeft groene en paarse accenten. Meerdere astronautische details verwijzen naar het ruimtepak van Buzz. Het meest opvallende is de gele ‘LIGHTYEAR’ tekst op de zijkant. Verder zijn enkele details op de upper, de binnenkant én de buitenzool paars gekleurd. Het panel op de zijkant en de heel pulltab zijn beide groen. Onder de heeltab zien we het ‘Space Ranger’ teken - de echte die-hard Toy Story fan hoef ik natuurlijk niet te vertellen dat dit ook op het pak van Buzz staat. De tong heeft geel/zwarte gevaarstrepen, die in de film op zijn vleugels staan. Bovenop de sneaker zit de rode Instapump knop welke een leuke knipoog is naar de laserstraal op de pols van onze ruimteheld.

De rechterschoen is gebaseerd op Sheriff Woody en heeft een basis van blauwe denim. Verder is het meest opvallende de faux koeienhuid op de zijkant van de sneaker – overduidelijk een knipoog naar zijn coole vestje. De gehele binnenkant van de sneaker en enkele details op de upper zijn felgeel, net als de blouse van de Sheriff. De rode heel pulltab maakt het helemaal af en is een verwijzing naar de bandana die Woody om z’n nek draagt.

De sneaker wordt helaas niet gereleased voor het grote publiek. Van de unieke sneakers zijn er maar enkelen geproduceerd en er zal ook geen officiële release komen. Wél kun je je in de webshop van theSneaker.nl prima vermaken met andere uitvoeringen van de Instapump Fury!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software