Puma x Rihanna Fenty Creeper: Nieuwe Colorways

Alles wat Rihanna aanraakt verandert in goud. Toen de popster een tijdje geleden in samenwerking met Puma haar eigen Creepers uitbracht, waren ze overal binnen no-time uitverkocht. Vorige week deelde Puma heugelijk nieuws via Instagram: een set sneakpeak foto’s maakte ons duidelijk dat de geliefde schoen beschikbaar zal komen in drie nieuwe colorways!


Toen Rihanna creative director werd bij Puma, wisten we dat daar wel eens hele interessante dingen van terecht zouden kunnen komen. Via haar collab met Puma wil Ri-Ri graag dingen creëren die onverwachts en uniek zijn. Ze dook het Puma archief in en gaf aan verschillende Puma klassiekers haar eigen draai. Haar eerste echte wapenfeit was gelijk een schot in de roos; de Puma Fenty Creeper.


De branding op de schoen is zoals we die gewend zijn van Puma; de Puma golf op de zijkant van het bovenwerk zorgt er voor dat de schoen onmiskenbaar van het Duitse topmerk is. De dikke zool is stijlvol en herkenbaar en is geïnspireerd op het legendarische creeper silhouette dat uitermate populair was in de punk en rockscene van de jaren ’80 en ’90. De zool geeft de schoen nét dat edgy randje waar Rihanna bekend om staat; haar persoonlijke touch is op deze manier zeker terug te vinden in de Fenty Creeper!


De drie nieuwe colorways die zijn aangekondigd zijn: White Glo, Black Satin & Green/Bordeaux. De White Glo is glanzend wit en de Black Satin is geheel glanzend zwart. Erg stijlvol dus. De Green/Bordeaux beschikt over iets meer variatie en heeft een groene upper met een bordeaux rode golf. Verder is er niet gesleuteld aan de schoen; de sneaker heeft nog steeds een suède upper die net zo soepel en flexibel is als de stem van Ri-Ri zelf. Elk paar zal komen met twee paar veters in verschillende kleuren en bovendien zal de sneaker geleverd worden met een coole premium fluwelen Fenty schoenentas!


De Fenty Creeper staat leuk onder elke soort jeans, maar zal in de zomer ook niet misstaan onder een skirt of een leuk jurkje. Daarom zijn de schoenen zowel in de winter als in de zomer een succes. De foto’s die Puma gedeeld heeft op Instagram van de nieuwe colorways zijn slechts een voorproefje van hoe gaaf de Puma x Rihanna collectie gaat worden. De sneaker is beschikbaar vanaf 26 mei!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software