Puma lanceert nieuwe futuristische sneakerlijn: Puma TSUGI!

Maak kennis met de nieuwe lijn van Puma: TSUGI! Tsugi is Japans voor 'next'. Met het coole, minimalistische en haast futuristische design gaat deze nieuwe sneakerlijn van Puma inderdaad next level.

De nieuwe Puma TSUGI lijn bestaat uit drie modellen met een revolutionair uiterlijk: de Tsugi Shinsei, de Tsugi Disc en de Tsugi Blaze! Alle drie zijn ze uitgerust met de hypermoderne en vernieuwde IGNITE foam tussenzool en een razor edged rubberen outsole.

Het eerste nieuwe pareltje gaat onder de naam de Tsugi Shinsei! De Tsugi Shinsei heeft een futuristisch side vetersysteem. Hiermee tilt Puma het ontwerp van de sneaker naar een nieuw niveau. Het bovenwerk is knitted en heeft een elastische branding op de achterkant. Dit geeft de schoen het zogenaamde sock-fit gevoel; het voel alsof de schoen om je voeten zit als een sok – en dit, zo weten we uit eigen ervaring, voelt erg comfortabel! De toebox van de Shinsei is gemaakt van mesh in combinatie met verfijnd nylon. Het overige deel van het bovenwerk is gemaakt van leer en is uitgerust met de bekende Puma EvoKnit technologie.

De Tsugi Disc is een hernieuwde uitvoering van de classic Puma Disc, die we een populair model van Puma dat we misschien allemaal wel kennen. De Disc heeft echter een volledig nieuw vetersysteem gekregen, welke met een minimalistische inslag is vernieuwd. Hierdoor heeft de Puma Disc de perfecte fit! De sneaker is vooralsnog verkrijgbaar in de colorways 'black' en 'rock ridge'.

En dan hebben we nog de Tsugi Blaze! De Tsugi Blaze maakt het nieuwe veelbelovende trio compleet. De upper van de sneaker is gemaakt van knitwear en heeft subtiele zachte suede overlappingen. Hierdoor oogt de Blaze minstens zo modern als de Disc en de Shinsei. De Blaze heeft een dubbele paneelsluiting waardoor de pasvorm ook van deze schoen perfect te noemen is. Het sock-fit gevoel wordt compleet gemaakt door de zogenaamde 'wrap', die we aantreffen op de achterkant van de schoen. De Blaze is vanaf nu verkrijgbaar in de kleuren 'black-white' en 'gray-violet white'! 

Shop de Tsugi sneakerlijn nu via theSneaker.nl! En kijk ook eens naar andere populaire  Puma sneakers. Op theSneaker.nl hebben we ze allemaal. Veel plezier bij het shoppen!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software