Puma laat CELL technologie herleven en dropt twee chunky sneakers

In 1998 deed Puma de sneakerwereld op haar grondvesten schudden met de release van de revolutionaire CELL technologie. Deze technologie zorgde voor optimale demping, unieke veerkracht en een perfecte pasvorm. En nu, zo'n 20 jaar later, is de iconische Puma Cell helemaal terug. Maak kennis met de Puma CELL Endura OG en de Puma CELL Venom!

De Puma CELL technologie

Wat is die CELL technologie dan precies, en wat maakt het zo speciaal? Het fraaie staaltje techniek zit 'm bij deze sneakers in de zool. De binnenkant van de Puma CELL zool bestaat uit een structuur van zeshoekige cellen, ook wel een bijenraat of honingraat patroon genoemd. Door de vorm van de cellen biedt de sneaker een perfecte demping. Bovendien is de zool gemaakt gemaakt van polyurethaan-elastomeer (tevens een goed scrabble woord)., waardoor je jezelf met deze sneakers erg snel, stabiel en 'smooth' kan voortbewegen! Dit samen zorgt voor de ultieme demping en stabiliteit. Een kunstje afkomstig uit het Puma laboratorium waar het design team nogs steeds trots op is! Het loopcomfort van deze schoen ongekend.

Puma CELL Endura OG

Als je echt origineel voor de dag wil komen in de huidige fashion straatbeeld dan geef je dit model een kans! Het opvallende en ook gelijk het vette aan deze sneaker is dat 'ie zo heerlijk 'chunky' is. De dikke zool bestaat uit meerdere lagen en loopt door tot de neus van de sneaker. Dit design geeft de Endura een erg robuust uiterlijk. De materialen waarvan de sneaker gefabriceerd is heeft (ten opzichte van 20 jaar geleden) een flinke update gekregen. Zo is het bovenwerk van mesh, de afwerking van meerdere details in stijlvol suède, en de overlays van leer. Verder opvallend aan deze patta is de aparte veterconstructie.

Puma CELL Venom

Puma dropt ook een ander iconisch model uit de jaren '90: de CELL Venom. En deze minimaal net zo vet! De CELL Venom komt in verschillende nieuwe colorways opgebouwd uit verschillende contrasterende kleuren, waarvan je enkelen al kan vinden in onze webshop. Met deze sneakers aan je voeten gaat je streetcred instant skyhigh. De schoen oogt casual en cool tegelijk, en is daarom te combineren met veel verschillede outfits. Het model ademt die coole retro look – een look die tegenwoordig erg geliefd is. De zool is wederom multilayered, en lijkt door de meerdere zelfs een beetje buitenproportioneel dik ten opzichte van de rest van de sneaker. De Puma CELL Venom is een echte eyecatcher!

Erg coole sneakers dus, als je het ons vraagt. Met deze sneaker kun je echt opvallen in een wereld die gedomineerd wordt door Nike en Adidas! Check snel ons volledige Puma CELL aanbod of kijk gerust eens verder naar andere Puma sneakers zoals de fraaie Puma R698 of de Puma Trinomic. Wil je op de hoogte blijven van de laatste releases? Volg dan zeker onze blog, of like ons op facebook! Zo ben je er zeker van dat je niets mist!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software