Puma Cell Venom komt in 4 nieuwe colorways!

Yes! Puma heeft vandaag bekend gemaakt dat de Cell Venom gereleased zal worden in vier nieuwe colorways. En dan nog beter nieuws: twee hiervan zijn vanaf vandaag al te bestellen!

De Puma CELL Venom is een iconisch model uit de jaren ’90 en zorgt voor een flinke portie street credibility. De schoen ziet er zowel casual als cool uit en is daarom te combineren met veel verschillende soorten outfits. Het model ademt de retro sneaker look die tegenwoordig zo populair is.

Terwijl de vorige Puma CELL Venom colorways allemaal bestonden uit contrasterende kleuren, zien we dat er nu gekozen is voor een éénkleurig bovenwerk. De vorige uitvoeringen waren bovendien fel van kleur, nu zijn het zachte kleuren die het bovenwerk van de schoen sieren. Ook het materiaalgebruik is anders: in plaats van mesh is er nu gekozen voor smaakvol suède. De nieuwe colorways die aangekondigd zijn: Bridal Rose-Marshmallow, Gray Violet-Marshmallow, White/Lavender en White/Black. Zoals je ziet op de picca’s zijn het zachte pastelkleuren. Dit maakt de sneakers ideaal voor de lente!

Naast de looks heeft deze schoen ook de brains. Het meest speciale is de zool. Deze is namelijk uitgerust met de geavanceerde Puma CELL-technologie, waardoor de binnenkant van de zool een zeshoekige celstructuur heeft. Daarnaast is de zool gemaakt van polyurethaan-elastomeer (tevens eens uitmuntend scrabble woord) wat samen met de zeshoekige cellen voor de ultieme demping en stabiliteit zorgt!

De zool maakt deze schoen bovendien tot een echte eyecatcher. Deze is namelijk buitenproportioneel groot en chunky. Hierdoor past de CELL Venom ook helemaal in de huidige dadsneaker trend. De zool lijkt door haar unieke design opgedeeld in twee delen. Hierdoor loop je echt op een losse hak! De hak is bovendien doorzichtig, je kan de zeshoekige cellen zelf zien zitten. 

Twee van de vier nieuwe colorways zijn al beschikbaar: Bridal Rose en Grey Violet. De schoen gaat je €120,- kosten. Over de releasedatum van de overige twee colorways tasten we nog in het duister, maar er zijn al wel enkele foto’s uitgelekt (zie bovenaan het artikel). Bekijk ook eens andere Puma CELL Venom colorways in onze eigen webshop! 

BESTEL DE TWEE NIEUWE PUMA CELL VENOM COLORWAYS HIER

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software