Pink Panther fans opgelet! Diadora en LC23 droppen unieke Pink Panther sneakers

Diadora heeft het Italiaanse modemerk LC23 weten te porren voor een unieke collab van de N9002, een iconische Diadora runner uit 1992. Het design van de Diadora x LC23 N9002 Pink Panther is geïnspireerd op de elegante uitstraling en de humor van het wereldwijd geliefde stripfiguur de Pink Panther!

Diadora maakt de laatste jaren louter luxueuze Made-In-Italy sneakers –onberispelijk Italiaans design gemaakt van zorgvuldig uitgekozen materialen van de hoogste kwaliteit. Ze droppen niet zo vaak iets als diverse andere grote merken, maar als ze iets droppen is het altijd fire. De afgelopen jaren behoren de collabs van Diadora steevast tot onze favorieten. En nu toen ze weer een gooi naar de titel met deze nieuwe Pink Panther release!

LC23 werd opgericht in 2010 door Leo Colacicco, een voormalig ingenieur die zijn passion voor fashion besloot te volgen. Colacicco groeide op Gioia del Colla, een plaatsje in de buurt van Bari. Voor zijn werk verhuisde hij naar Milaan, waar hij kennis maakte met de fashionwereld. In Milaan deed hij genoeg inspiratie op om terug te keren naar Bari, waar hij zijn eigen e-fashion merk op te richten. LC23 begon als een echt t-shirt merk en werd vooral populair door de liefde voor cartoons die van de items afspatte. Tegenwoordig maakt LC23 ook andere kledingstukken. Alles bij LC23 is met liefde handgemaakt in Italië. LC23 weerspiegelt de kernwaarden waar Leo Colacicco als persoon voor staat: kwaliteit, maatwerk, stijlvol, passie en liefde.

Verschillende sneakermerken komen de laatste weken met sneakers die perfect zijn voor de lente, en deze sneaker past zeker in deze categorie! De Diadora x LC23 N9002 Pink Panther komt met een witte upper die gemaakt is van geperforeerd leer. Over deze leren kooi zitten diverse grijze overlappingen van prachtig zacht suède. Gaaf zijn ook de roze details, die we aantreffen op de buitenzool en binnen voering van de schoen. Maar het draait natuurlijk allemaal om de leuke afbeelding van het gezicht van de Pink Panther, welke speels op de hiel van de schoen is geplaatst. De Diadora branding is zoals je gewend bent vormgegeven op de zijkant, en het LC23 logo is terug te vinden op de tong!

Goed nieuws, de luxe ‘Made-in-Italy’ Diadora x LC23 N9002 Pink Panther is per direct op te pikken! Het Italiaanse meesterwerkje is vooralsnog alleen exclusief te verkrijgen via de officiële Diadora webshop en gaat je 210 euro kosten. De oplage van de schoen is klein, wees er dus op tijd bij en bemachtig deze zeldzame sneaker! Check ook eens de andere Diadora sneakers in de webshop van theSneaker.nl - bij ons bestel je betrouwbaar en eenvoudig jouw favoriete Diadora sneaker.

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software