Pharrell x BBC x Adidas Stan Smith ‘Palm Tree’ Pack

Pharrell Williams en Adidas; we kunnen inmiddels spreken van een koningskoppel. We herinneren ons allemaal nog wel de succesvolle Adidas Supercolor, het kleurrijke broertje van de befaamde Superstar. Deze zomer mag geluksvogel Pharrell zijn wildste fantasieën botvieren op een ander iconisch Adidas silhouet: de Stan Smith. Het gevolg? De uiterst tropische ‘Palm Tree’ release. Het belooft weer een heet zomertje te worden!


De sneaker is onderdeel van de zogenaamde ‘Palm Tree’ pack, welke naast deze sneaker ook nog bestaat uit een matchende kledinglijn met daar in onder andere een t-shirt, hemd, korte broek en een vest. De pack is een samenwerking tussen Adidas en Billionaire Boys Club, het kledingmerk waar Pharrell een stevige vinger in de pap heeft. De kleding van het merk is zeer speels en levendig, en reflecteert daarmee onmiskenbaar het sprankelende karakter van geestelijk vader Pharrell. En dat is bij deze sneaker ook weer het geval. En wat blijkt? Pharrell heeft de zomer al helemaal in zijn bol!


Zoals het ‘m bij de Supercolor in de felle effen kleur zat, zit het ‘m dit keer overduidelijk in de niet te missen palm print. Een dergelijke zomerse print zagen we ook bij Pharrell’s x BBC Ice Cream sneakers. Het bovenwerk is gemaakt van stevig wit Nappa leer, en de print daarop komt óf in het gifgroen óf in het fel rood. Waar normaal gesproken het gezicht van legende Stan Smith prijkt, treffen we nu het gezicht aan van een astronaut: het logo van het merk Billionaire Boys Club. Verder is de branding ook nog terug te vinden in de vorm van een ‘B’ op de hak van de schoen.


Met de release van de Pharrell x BBC x Adidas Stan Smith Palm Tree is de Amerikaanse muzikant volledig gegaan voor de tropische vibe. De schoen doet je verlangen naar een wit strand, een azuurblauwe zee en een verkwikkende ijskoude cocktail vanuit je hangmat. Waar een palmboom voor verkoeling zorgt, doet deze schoen dat ook. De sneaker is beschikbaar vanaf 25 juni 2016.


Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software