Pas op! Breekbaar! Check de unieke Air Max 90 Bubbles met bubbelfolie on top

De 30e verjaardag van de Air Max 90 en de start van een nieuw decennium lijkt een vrijbrief te zijn voor Nike om eens helemaal lekker gek te gaan. Meerdere nieuwe en unieke colorways zijn reeds aangekondigd, en nu komen ze met een wel hele wilde. Het bovenwerk van de Air Max 90 ‘Bubbles’ is bekleed met.. bubbels!

Pas op! Breekbaar! Alsof Nike wil zeggen dat deze sneaker wel zó speciaal is dat je er voorzichtig mee om moet gaan is een groot deel van het bovenwerk uitgerust met bubbelfolie. De motivatie hiervoor kan echter ook gezocht worden in een ander aspect van de sneaker. De Air Max 90 maakte namelijk haar debuut in 1990 en had (op dat moment) de grootste Air Unit aller tijden. Als sneaker met buitensporig grote Air Unit bleek het model later een ware trendsetter te zijn getuige latere releases zoals de Air Max 95, Air Max 360 en de Air Max 720. De ‘Bubbles’ colorway is daarom ook een eerbetoon aan de opvallend grote en dikke Air Unit waar de Air Max 90 zo bekend mee is geworden. Het hele bovenwerk is van top tot teen uitgerust met kleine Air Max Units.

Het witte bovenwerk van mesh is volledig bedekt met de glinsterende bubbels, wat het klassieke Tinker Hatfield model transformeert in een ware eye-catcher. Met deze sneakers aan je voeten zullen mensen zich gegarandeerd nog eens omdraaien wanneer jij ze gepasseerd bent.

Het witte mesh bovenwerk heeft een glanzende multicolored overlay van kunststof. Op deze panels loopt de kleur diverse keren over van kleur naar kleur: van blauw naar groen, van groen naar paars, van paars naar groen en weer terug. De inspiratie hiervoor wordt duidelijk wanneer we de inlegzooltjes bekijken, welke bedrukt zijn met een zee parel graphic. Voor de rubberen Air Max branding op de hiel is de kleur wit gekozen: net als voor de veters, de tong en de kraakheldere zool.

De exacte releasedatum van de Nike Air Max 90 Bubbles is helaas nog niet bekend. De prijs zal ongeveer rond de 140 euro liggen. Wanneer er meer informatie over het model vrij komt lees je dit uiteraard op de theSneaker.nl! Bekijk ook eens andere colorways van de Air Max 90, die je eenvoudig en betrouwbaar via de webshop van theSneaker.nl kunt bestellen!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software