Overkill dropt samen met KangaROOS de dope 'Adam en Eva' Pack

De Overkill x KangaROOS 'Adam en Eva' Pack is *surprise* gebaseerd op het bekende Bijbelse verhaal over het begin van de mensheid. De pack zal uit twee sneakers bestaan: twee nieuwe colorways van het succesvolle Coil-R1 model. En, je raadt het goed, de ene sneaker uit de pack draait om Eva, de andere om Adam!

De Eva colorway is gemaakt van soepel leer, welke gekleurd is in verschillende tinten roze. Deze schoen is gebaseerd op het thema 'huid en naaktheid'. De sneaker is namelijk poedelnaakt. Net als Eva in de tijd waarin het Bijbelse verhaal zich afspeelt, toen er nog geen kleren beschikbaar waren. De tong van de sneaker is felrood, waardoor 'ie lekker opvallend aanwezig is. Het geheel wordt geserveerd op een coole witte gum-outsole.

De Adam colorway is 'botanisch' groen van kleur en deels gefabriceerd van leer met een bepaalde textuur dat doet denken aan de vezels van bladeren. De schoen is dan ook een verwijzing naar de bladeren van het Hof van Ede. De neus en de panelen aan de zijkant zijn mintgroen. Dit geeft een zeer gaaf contrast! Wat beide sneakers verbindt is de rode tong, die ook in de Adam versie lekker opvallend aanwezig is.

De rode tong is een verwijzing naar de bekende zonde die Eva begaat na het aandringen van de pratende lambent-slang. Dan zijn er ook nog twee toffe details terug te vinden op de binnenzool van de sneakers. Zo heeft de binnenzool van 'Eva' een beeltenis van de daad van de zonde zelf: de beet van de appel. 'Adam' heeft een binnenzool met daarop een beeltenis van het blaadje dat de paradijselijke schande bedekte. Beide sneakers worden verder helemaal afgemaakt door de witte veters met daarop een coole lacetag.

En de kwaliteit van de sneakers? Die is zoals je gewend bent van KangaROOS: 'Duitse degelijkheid' met een buitengewoon materiaal gebruik. De sneakers zijn vanaf 2 december verkrijgbaar via Sneakerbaas en kosten je 250 euro. Ben je meer geïnteresseerd in andere modellen van KangaROOS? Neem dan gerust eens een kijkje in theSneaker webshop. We hebben de grootste collectie van Nederland. Volg ook onze blog of Facebook pagina om op te hoogte te blijven van andere unieke releases!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software