Ook Vans dropt in samenwerking met sneakershop size? een speciale Halloween sneaker

Je leest het goed: nóg een toffe Halloween sneaker! De legendarische Engelse sneakershop size? dropt samen met Vans een gloednieuwe Halloween versie van de legendarische Sk8-Hi.

Het bovenwerk van de skateschoen is een mix van mesh, suède en canvas. Het bovenwerk is overwegend zwart en wit van kleur, maar diverse details komen in het geel en paars wat de sneaker een spooky Halloween look geeft. Het grote panel op de zijkant van de upper is gemaakt van wit canvas en is bedrukt met een macabere spinnenweb graphic. Het iconische Vans logo op de zijkant is gefabriceerd van zwart leer en heeft een paarse en gele underlay. Deze underlay is vormgegeven op een manier dat het wat weg heeft van naar beneden druipend slijm.

Kan het allemaal nog enger? Jazeker! Het geheel komt op een zwarte rubberen buitenzool die bedrukt is met de botten van een skelet. Het verstevigende deel rondom de toebox is paars van kleur en maakt de sneaker slijtvast en duurzaam. De wafelzool zorgt voor een perfecte grip. Door al deze aspecten is het nog steeds de ideale skateschoen. De Vans branding op de tong en de hiel van de schoen zijn geel van kleur en de lacetips zijn afwisselend geel en paars.

Een gaaf detail is terug te vinden in de veters, welke bedrukt zijn met de woorden ‘trick’ en ‘treat’. Dit is uiteraard een verwijzing naar Halloween: ‘trick-or-treat’ is het Halloween ritueel waarbij kinderen verkleed langs de deuren gaan om snoep en lekkers te verzamelen. Als de deur opengaat roepen ze gezamenlijk “trick or treat!”, wat vrijuit vertaald zoiets betekent als “snoep of ik schiet”.

Het resultaat is een sneaker doordrenkt met unieke details. De kleuren contrasteren op een fraaie wijze met elkaar wat de schoen ook nog eens erg fashionable maakt. De size? x Vans Sk8-Hi blijft daardoor ook na Halloween gewoon sterk overeind. Dit is een sneaker om mee gezien te worden! De spooky sneakers zijn sinds gisteren te verkrijgen – uiteraard via de size? webshop – en gaan je 95 euro kosten. Geïnteresseerd in andere colorways van de Vans Sk8-Hi? Check dan eens de webshop van theSneaker.nl: de grootste sneaker webshop van Nederland!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software