Ook KangaROOS komt met speciale Chinese New Year patta!

De afgelopen tijd zagen we al een aantal speciale Chinese New Year colorways de revue passeren. Dit jaar viert ook KangaROOS het grootste Chinese evenement van het jaar mee met een speciale traktatie. Check snel de nieuwe KangaROOS Coil-R1 ‘Year of the Rat’!

In China staat ieder jaar in het teken van een dier en 2020 wordt het jaar van de rat. KangaROOS heeft een unieke colorway van de Coil-R1 ontworpen die bestaat uit de toepasselijke kleuren rood en goud. Buiten dat deze kleuren op de één of andere manier gelijk connotaties met China oproepen, verjagen deze kleuren volgens de Chinese mythologie ook het jaarlijks terugkerende mensetende monster. De upper van de KangaROOS Coil-R1 Year of the Rat heeft een basis gemaakt gerecycled PET-materiaal, welke een coole en onmiskenbaar Chinese opdruk heeft. Dames en heren, deze schoen ademt China! Over deze synthetische basis zitten smaakvolle overlays heeft van het beste kalf suède dat je maar kan wensen, vormgegeven in diverse tinten rood. De KangaROOS branding op het zijpanel is glanzend goud, waardoor de schoen een haast koninklijke uitstraling heeft.

De schoen is daarnaast doorspekt met gelukssymbolen. Zo zit er een ‘renminbi’ tekst verborgen in elke schoen die je een gezond en voorspoedig jaar toewensen. Verder zijn de veters uitgerust met een zogenaamde ‘lucky knot’. En die rat dan? Die brengt toch ook geluk? Komt die ook nog ergens terug? Jazeker. Kijk maar eens naar de tong!

De Coil-R1 wordt zoals je gewend bent geserveerd op een DYNACOIL tussenzool, wat zorgt voor een supercomfortabel gevoel. De ademende, antibacteriële en recyclebare binnenzool zorgt zelfs voor een nóg betere performance. De schoen wordt voorlopig alleen uitgebracht in een zogenaamde ‘Made in Germany’ release: wat betekent dat ‘ie handgemaakt wordt in de Duitse plaats Münchweiler, in een oplage van slechts 306 paar. De schoen is gedropped op 17 januari en gaat je een schamele 250 euro kosten. Gezien de zeer gelimiteerde oplage moet je er snel bij zijn. Hij is onder andere te verkrijgen bij de Duitse sneakergigant 43Einhalb.

Is ‘ie tegen de tijd dat je dit leest helaas al uitverkocht, heb je niks met Chinese New Year of zijn de kleuren toch niet helemaal jouw ding? Check dan snel eens de andere KangaROOS sneakers in de webshop van theSneaker.nl! Bij ons vind je de allergrootste sneakercollectie van Nederland – en dat altijd voor de allerlaagste prijs!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software