Ook adidas Nite Jogger komt in Semi Frozen Yellow colorway

He’s back! De adidas Nite Jogger. De sneaker kreeg een re-release op 11 april van dit jaar en is inmiddels available in meer en meer toffe colorways. En, wat denk je van deze? Check snel de ‘Semi Frozen Yellow’ colorway!

De roots van de adidas Nite Jogger gaan terug naar het jaar 1980. De sneaker kreeg veel publiciteit omdat het destijds de eerste adidas patta was met reflecterende panelen. Deze zijn uiteraard ook terug te vinden op de 2019 editie. De beroemde ‘three stripes’, verschillende lijnen op de upper én een deel van de hak zijn namelijk allemaal reflecterend. Deze reflecterende panelen zorgen ervoor dat je letterlijk en figuurlijk opvalt - met name in het donker!

Het bovenwerk van de sneaker is geel. Erg geel! Deze zogenaamde Semi Frozen Yellow colorway herkent de echte sneaker expert wellicht al van de Yeezy Boost 350V2 en de adidas Continental 80, die afgelopen jaar ook beide in hetzelfde jasje werden gehesen.

De upper is vervaardigd van diverse premium materialen zoals nylon en mesh. Hierdoor is de schoen extreem lichtgewicht. Een cool detail is dat er verschillende panels zijn afgewerkt met suède. Check de hak, de toebox en het panel omtrent de veters maar eens! De drie strepen zijn groen. De overige reflecterende delen van de sneaker zijn grijs. Lekker makkelijk!

De zool, daar hoeven we ons uiteraard geen zorgen over te maken. De comfortabele Boost zool zorgt voor de perfecte demping, stabiliteit én comfort! De adidas Nite Jogger Semi Frozen Yellow wordt verwacht op 1 september, en zal te verkrijgen zijn via diverse geselecteerde retailers. Welke? Dat is momenteel nog onbekend. De sneaker zal overigens exclusief voor dames gedropt gaan worden, wat betekent dat de grotere herenmaten niet beschikbaar zullen komen.

Houd onze blog goed in de gaten voor meer info omtrent de release van dit pareltje!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software