Nu verkrijgbaar: de Nike SB Dunk Low ‘Laser Orange’

Nike is de laatste maanden on fire met nieuwe releases voor de Dunk Low. Zo worden er veel populaire oldschool colorways opnieuw uitgebracht. Daarnaast dropt het merk met de Swoosh ook diverse nieuwe colorways zoals deze fraaie ‘Laser Orange’.

De populariteit van de Dunk Low is door deze veel nieuwe releases weer op het oude peil aanbelandt. De sneaker is haast weer zo heet als in het jaar 2006, toen het model haar hoogtijdagen vierde. De regelrechte classic is herkenbaar aan het laag uitgesneden design. Daarnaast zorgen de Air Unit en de gewatteerde tong voor de ideale pasvorm. De schoen is ook uitgerust met een extra dikke padding waardoor 'ie nóg beter om je voet blijft zitten. Resultaat? De Dunk Low is heerlijk dempend en super comfortabel, wat de (van oorsprong basketbal-)schoen ideaal maakt om mee te skaten.

De nieuwe colorway is er eentje uit de categorie ‘three-tone’: de Laser Orange is een fraaie mix van oranje, wit en blauw. In het verleden is al gebleken dat dergelijke subtiele colorways het beste bij de Dunk Low passen. En ook dat is nu weer het geval.

Naast drie kleuren bestaat het model ook uit drie verschillende materialen. De schoen heeft een basis van wit gladleer. Over deze witte basis rusten oranje overlays die gefabriceerd zijn van lekker zacht premium suède. Uniek aan de sneaker is de Swoosh, die in tegenstelling tot de rest van het bovenwerk gemaakt is van glanzend lakleer. Hierdoor ontstaat er een coole dynamiek en springt de Swoosh haast van de upper! Hetzelfde blauwe lakleer treffen we aan op de heel-cap.

De Nike SB Dunk Low Laser Orange is vanaf vandaag te verkrijgen via de officiële Nike webshop en is op te pikken voor slechts 95 euro. Wees er snel bij, want de sales van dit model hard! Mocht je het model diggen maar twijfelen over de colorway, check dan eens de andere fraaie colorways die dit model te bieden heeft in de webshop van theSneaker.nl!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software