Nu verkrijgbaar: de Nike Air Max 1 WMNS ‘Leopard’

Nike classics + dierenprints. Het verleden leert dat het een combo is die verdomd goed samengaat. De Amerikaanse sportgigant lanceerde afgelopen maand de Animal Pack, welke bestaat uit ‘luipaard edities’ van de Air Max 95 en Air Max 98. En we hebben goed nieuws: ook de legendarische Air Max 1 heeft een make-over gekregen en is toegevoegd aan de Animal Pack. Enneh.. dit WMNS model is er speciaal voor de ladies!

In 2018 werd de AM1 ‘Animal 2.0’ uitgebracht, een sneaker met een upper die verschillende dierenprints combineerde. De schoen werd ongekend populair en was al snel uitverkocht. Dit zou ook zomaar eens kunnen gebeuren bij dit model. We raden je aan er snel bij te zijn.

Het grootste deel van de upper van de AM1 WMNS Premium ‘Leopard’ is gemaakt kwaliteitsleer en is beige van kleur. De leopard details treffen we aan onderaan op de mudguard en een deel van de kraag. Deze layers van de sneaker zijn gefabriceerd van canvas. En dat is nog niet alles… er is nog meer! De swoosh is namelijk gemaakt van ‘horsehair’. Deze echte haartjes geven de sneaker een lekkere fluffy look die veel weg heeft van echte dierenvacht. Je zou de sneaker bijna willen gaan aaien! De oranje details op de vetergaatjes en de tong maken de sneaker helemaal af.

De fraaie mix van verschillende materialen, de verschillende kleuren en structuren zorgen er voor dat dat de AM1 WMNS ‘Leopard’ een sneaker is om je vingers bij af te likken! De sneaker is gereleased op 9 februari via de 43einhalb store. Klik hier om de sneaker direct te bestellen! En onthoudt (we geven toe, het is een afgezaagde uitspraak, maar in dit geval is het toch echt waar) bij dit model is het op = op!

Mocht je geïnteresseerd zijn in andere coole uitvoeringen van de Air Max 1 of bijvoorbeeld andere Nike sneakers met luipaard print dan ben je bij theSneaker.nl aan het juiste adres. Bij ons vind je de alle sneakers van de allerbeste webshops van Nederland, en dat alles onder één dak. Vergeet ons ook niet te volgen op Instagram of Facebook om op de hoogte te blijven van de allerlaatste sneaker releases!

BESTEL DE NIKE AIR MAX 1 WMNS LEOPARD HIER

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software