Nu verkrijgbaar: de hypermoderne Nike Presto Fly!

Voor iedereen die wel eens gedroomd heeft over een uncaged versie van de Nike Air Presto hebben we goed nieuws. Nike heeft dit droomconcept de afgelopen week tot de realiteit gebracht. En man oh man, wat istie mooi geworden!

De nieuwe Nike Presto Fly heeft het iconische silhouet wat we gewend zijn van de Air Presto, en een upper welke volledig gemaakt is van mesh. Het meest opvallende aan deze nieuwe sneaker? Dat is dat de kenmerkende Air Presto TPU sidewalls (ook wel de 'cage' genoemd) zijn verdwenen. Aangezien bij de classic Air Presto de cage was uitgerust met gaatjes voor de veters, moest Nike hiervoor op zoek naar een alternatief. De Nike Presto Fly is daarom nu voorzien van het hypermoderne Dynamic Flywire vetersysteem, één van de laatste technologische snufjes uit het Nike lab. Waar eerst de cage zat, zien we nu die lekkere Nike Swoosh. Zo vergeet je in ieder geval nooit van welk merk de sneaker ook alweer was.

De sneaker oogt minimalistisch endaardoor tegelijkertijd supermodern. Niet te veel fratsen, daar houden wij wel van. Wat denken jullie van deze nieuwe Nike release? Één ding is zeker; met deze sneaker ben je in ieder geval helemaal 2017 proof. De sneaker kost je 100€ en is nu verkrijgbaar in de stijlvolle colorways zwart, wit, blauw, navy/wit en zwart/wit.

BESTEL DE NIKE PRESTO FLY HIER

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software