Nike presenteert Air Force 1 Low Black Skeleton: dé Halloween sneaker van 2019!

Aanstaande donderdag is het weer Halloween! Halloween is één van de meest populaire feestdagen in de Verenigde Staten en ook in Nederland wordt het steeds populairder. De afgelopen jaren dropte de grote sneaker merken al meerdere Halloween-inspired sneakers en ook dit jaar is het weer raak. Check snel de macabere Nike Air Force 1 Low ‘Black Skeleton’: dé finishing touch van je spooky outfit!

Ga jij dit jaar ook Halloween vieren? Dan ben je waarschijnlijk al aan het brainstormen over je outfit. De onbetwiste Halloween classic is toch wel het zwart witte skelet. Mensen die wel eens zo verkleed zijn gegaan – en wij spreken uit ervaring – weten dat schoenen die niet bij het geheel passen je hele outfit kunnen ruineren.

We hebben goed nieuws: Nike is met de oplossing gekomen voor dit probleem! De Nike Air Force 1 Low Black Skeleton heeft een volledig zwarte upper van leer, en heeft net als de ‘White Skeleton’ colorway van vorig jaar een graphic een voetskelet op de zijkant. Het leuke aan deze graphic is dat ‘ie glow in the dark is - in de juiste omstandigheden licht de graphic daardoor op en contrasteert ‘ie met het zwarte bovenwerk van de schoen. Hierdoor is het de perfecte toevoeging van je griezelige outfit! Het voetbed van de Air Force 1 is uitgerust met dezelfde anatomische bedrukking, en een gaaf detail is dat ook de groene buitenzool uitgerust is met glow in the dark.

Nike wil er zeker van zijn dat mensen helemaal klaar zijn voor Halloween. Met deze schoen aan je voeten pak je gegarandeerd die shine! De sneaker is vandaag gereleased, precies een week voor het feest zal losbarsten, en is voor 130 euro te bestellen bij de officiële Nike webshop. Bekijk ook eens andere uitvoeringen van de Nike Air Force 1 in de webshop van theSneaker.nl!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software