Nike presenteert Air Footscape Woven Chukka QS “Hairy Suède”

Tussen al het vuurwerk van de Air Max Day door komt Nike ook nog eens op de proppen met deze erg coole “Hairy Suède” editie van de Air Footscape Woven Chukka QS! De sneaker zal beschikbaar komen in drie stijlvolle colorways. 

De sneaker is al een aantal jaren erg populair in Azië, maar het Footscape virus is inmiddels ook overgewaaid naar het Europese vasteland. Een paar maanden geleden kwam Nike met de Nike Woven Footscape Grey Wool – een sneaker die bij ons letterlijk over de digitale toonbank vloog. En nu - met het oog op de zomer - presenteert Nike weer drie nieuwe colorways waarvan wij spontaan beginnen te watertanden! 

Zoals de naam al verklapt is het model uitgerust met het unieke langharige suède - iets wat we eigenlijk nog zelden hebben gezien op een sneaker. Daarnaast bestaat de upper van de sneaker ook uit leer en een soepele textielsoort waardoor de schoen enorm flexibel loopt en heerlijk om je voeten zit. 

De pack bestaat uit de colorways “Flat Gold/Light Orwood”, “Anthracite/Black-White” en “Light Bone/ Wolf Grey-White”. Check ze hierboven in de slideshow allemaal, kies je favoriet, en bestel 'm snel via theSneaker.nl !

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software