Nike On-Air 2019 Winnaar: Air Max 97 'Neon Seoul' doet Zuid-Koreaanse hoofdstad eer aan!

Eerder deze week deden we al bericht over de super vette Nike Air Max 1 ‘Tokyo Maze’, een terechte winnaar van de 2018 Nike On-Air design contest. Maar.. er waren in totaal zes winnaars. Ook de flitsende Air Max 97 ‘Neon Seoul’ vinden wij zeker het vermelden waard!

De sneaker is ontworpen door Seoul original Gwang Shin. Hij liet zich inspireren door de neonverlichting in de vele kleurrijke uithangborden die het straatbeeld van Seoul sieren. De basis van de upper is zwart leer. Dit representeert de nacht: het moment van de dag waarop de neonverlichting uiteraard het beste tot uiting komt.

Het meest kenmerkende aan de AM97 zijn misschien wel de banen aan de bovenkant. Deze hebben de kleuren rood en blauw, en worden omringd door witte accenten. Door dit visuele truukje lijkt het haast alsof de banen echt licht geven. De kleuren wit, blauw, rood en zwart zijn natuurlijk ook precies de kleuren die terugkomen in de Zuid Koreaanse vlag. De swoosh op de zijkant is (in vergelijking tot andere AM97’s) lekker oversized.

Gwang Shin’s design is geïnspireerd op de levendige en kleurrijke nachten van de stad Seoul. De neon oversized Swoosh en de typische Seoul neon kleuren vangen de energie, levendigheid en drukte van deze prachtige metropolis perfect. De vele verwijzingen en het flitsende ontwerp maken Gwang Shin tot een terechte winnaar!

De Nike Air Max 97 Neon Seoul zal net als de overige winnaars van de On-Air contest gereleased worden op 19 april via de officiële Nike store en gaat je 150 euro kosten. Wees er wel snel bij, we verwachten dat dit pareltje A.S.A.P uitverkocht zal zijn! Neem ook gerust eens een kijkje in onze eigen webshop en vergaap je aan alle mooie Nike Air Max 97 modellen die wij in de aanbieding hebben!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software