Nike kondigt kleurrijke en juicy Watermelon colorway aan van de Air Max 95!

Een watermeloen op een snikhete dag is misschien wel de lekkerste en meest verfrissende zomersnack die er is. Hoewel het buiten momenteel nog bibberen geblazen is, lijkt Nike met de release van de Air Max 95 ‘Watermelon’ al een voorschot te nemen op de naderende zomer. De unieke colorway is net zo verfrissend als het stuk fruit zelf. Bij het bekijken van de foto’s loopt het water ons spontaan in de mond!

De Air Max 95 is momenteel populairder dan ooit en is de laatste maanden al veelvuldig in een nieuw jasje gestoken. De klassieker komt - de naam zegt het al - uit 1995 en staat met name bekend om haar minimalistische swoosh en futuristische design. De Air Max 95 komt uiteraard op een super comfortabele Air Unit, welke jouw tedere voetjes het ultieme comfort en bescherming garanderen. De wafelzool zorgt daarnaast voor de perfecte grip, waardoor deze schoen in allerlei verschillende situaties te dragen is.

Het bovenwerk is gemaakt van textiel en leer. Zoals je kunt zien is de sneaker voornamelijk wit. Maar wat echt in het oog springt zijn natuurlijk de bovenste layers van de upper. Het begint met een felle, limoengroene laag. Deze representeert uiteraard de schil van de meloen. Daarboven volgen fel roze layers, overduidelijk een verwijzing naar het juicy vruchtvlees. De eyestays zijn zwart gekleurd, waardoor het net lijkt alsof dit de zwarte pitjes van de vrucht zijn.

Wanneer je een blik op de Air Max 95 Watermelon werpt, krijg je spontaan zin in de zomer. De colorway is echter niet totaal nieuw, zo zagen we ‘m eerder voorbij komen op de Air Max 1. Deze schoen was enorm geliefd en was dan ook binnen no time uitverkocht. We verwachten dat deze Air Max 95 editie hetzelfde te wachten staat.

Wanneer deze fraaie sneaker precies gereleased zal worden, is momenteel nog niet bekend. Om dit op tijd te weten te komen, raden je aan regelmatig onze blog of Facebook te checken. Vind je de Air Max 95 super, maar is deze opvallende colorway toch niet helemaal jouw ding? Check dan eens de andere AM95 modellen in de webshop van theSneaker.nl!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software