Nike komt met twee nieuwe colorways voor de Off-White x Zoom Fly SP

We hebben goed nieuws voor alle fans van dit unieke model. De Off-White x Nike Zoom Fly SP zal gereleased worden in twee nieuwe colorways: 'Pink Tulip' en 'Black'. Eerder maakten we al kennis met de witte versie, welke werd uitgebracht vorig jaar oktober. Door het zeer in het oog springende uiterlijk werd de sneaker een 'instant classic' en vlogen ze over de toonbank als warme broodjes.

De schoenen van deze release zijn identiek, alleen de kleur is veranderd. Maar wat maakt deze sneaker nou zo bijzonder, wat is het 'unique sellingpoint' van deze sneaker? Dat is uiteraard het doorzichtige TPU materiaal waar de sneaker van gefabriceerd is! Het bovenwerk is hierdoor gedeeltelijk transparant. En hierdoor kun je de colorway van de schoen in principe zelf keer op keer customizen. Hoe dan? Door te rouleren met de kleur van je sokken! De kleur van de sokken zal namelijk doorschijnen. Draag je zwarte sokken? Dan zal de sneaker ook zwart zijn. Draag je ze wit? Dan is de schoen ineens wit van kleur. En ga zo maar door. Dit maakt het zo leuk om dit model te bezitten!

Verder opvallend aan de Off-White x Nike Zoom Fly SP is dat de swoosh opzichtig op de zijkant van de schoen is gestikt. Bij de coole 'Pink Tulip' is de swoosh knalroze van kleur, bij de 'Black versie is de swoosh wit. Een ander kenmerkend detail van deze sneaker is de zip-tie die in beide gevallen grijs van kleur is.

En de schoen loopt ook nog eens geweldig. Dit komt omdat de Zoom Fly SP oorspronkelijk een hardloopschoen is, waardoor je naast de bijzondere en fraaie looks ook nog eens het ultieme comfort zal ervaren! De twee nieuwe colorways zijn gereleased op 28 november en zijn te verkrijgen via de officiële Nike webshop. Ben je geïnteresseerd in andere Nike modellen? Bekijk dan snel eens onze eigen webshop. We hebben het grootste aanbod aan Nike sneakers van Nederland!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software