Nike komt met spectaculaire re-release van de super populaire Nike Air Max 1 'Royal Blue'!

De Air Max 1 gaat al maanden hard. Erg hard. Zoals jullie je misschien nog wel kunnen voor de geest kunnen halen was het afgelopen maart 'Air Max Month'. In deze feestelijke maand dropte Nike de erg geliefde Air Max 1 'Sport Red' en 'Royal Blue'. Hoewel beide sneakers in een grote oplage op de markt kwamen, waren beide colorways binnen enkele minuten uitverkocht. Maar, wees niet getreurd.. Er komt een zogenaamde 're-release' aan van de 'Royal Blue'!

En deze re-release zal plaatsvinden op 19 oktober. Redenen genoeg dus om deze datum met koeienletters in je agenda te noteren, om je wekker alvast te zetten en om om 12 uur s' nachts verschillende webshops (uiteraard onze webshop als eerste) non-stop te refreshen! Om nog maar eens te illustreren hóe geliefd deze sneaker is: de Air Max 1 Royal Blue circuleerde afgelopen maart enkele dagen na de release al voor het dubbele van het oorspronkelijke aankoopbedrag op eBay.

En nu kunnen we dus wederom vuurwerk verwachten uit het kamp van Nike. De verwachting is dat de re-release van de Royal Blue ook dit keer in grote aantallen gereleased zal worden. Het duurt nog eventjes, maar wij beginnen alvast te watertanden. De release in de Verenigde Staten is 12 oktober, en de release in Nederland zal vermoedelijk een week later plaatsvinden. Volgens de laatste informatie zal de sneaker op 19 oktober droppen in ons eigen kikkerlandje!

De Nike Air Max 1 Royal Blue zal waarschijnlijk bij meerdere verkooppunten te verkrijgen zijn. Kortom: er is nog een hoop onduidelijkheid – maar dat 'ie komt dat staat vast! Wanneer we meer weten, laten we dit uiteraard aan jullie weten via onze blog. Blijf ons volgen! Kun je niet wachten om een Air Max 1 in huis te halen? Check dan snel ons volledige aanbod van dit prachtige model. 

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software