Nike komt met Killshot OG re-release in drie signature colorways

Nike heeft alweer een verrassing voor ons in petto! De Killshot OG keert terug in het assortiment van Nike, en wel in drie verschillende kleuren!

De schoen heeft haar populariteit vooral te danken aan het label J. Crew, welke helaas onlangs helaas haar faillissement heeft aan moeten vragen. Om J. Crew te eren, komt Nike met een hommage aan het label én de schoen door vette re-releases van drie OG colorways.

De Nike Killshot OG is een lage schoen die floreerde op de tennisbaan in de tachtiger jaren, maar is inmiddels uitgegroeid tot een populaire schoen in het lifestyle segment. De schoen heeft een minimalistische en tijdloze look, en is daarom perfect om je vrijetijdsoutfit een low-key sportieve look te geven. Met haar strakke witte upper is de schoen dan ook zeker een geduchte concurrent voor onder andere de adidas Stan Smith – een soortgelijke sneaker uit de stal van het merk met de drie strepen.

Nike dropt de Killshot OG in drie signature colorways van het iconische model. Het betreft een identieke release: de schoen heeft dus zoals we gewend zijn een wit bovenwerk van mesh  De schoen is daarnaast gemaakt van diverse andere retro materialen. De toe-box en de heel wrap zijn gemaakt van zacht suède, en is vormgegeven in een grijze tint, welke gaaf contrasteert met het witte mesh. De tong is gemaakt van foam en heeft net als de veters een licht 'vergeelde' look, wat de schoen haar unieke vintage look geeft.

De Killshot OG komt op een klassieke sportzool die ervoor zorgt dat je met deze schoen aan je voeten altijd ready bent om de tennisbaan te betreden.  Aan de binnenkant treffen we een superzachte inlegzool aan van foam die zorgt voor maximale ondersteuning en comfort.

De schoen zal gereleased worden in drie kleuren variaties: navy blauw, groen en rood. De desbetreffende kleur zal terug te vinden zijn op de classic Swoosh en de sockliner. Releases van de Killshot OG in samenwerking met J.Crew zijn in het verleden ongekend populair gebleken - iedere release verkocht binnen mum van tijd uit, ongeacht de colorway. We verwachten nu eigenlijk niet anders!

De schoen is vanaf vandaag te halen via de officiele Nike webshop, en is verkrijgbaar vanaf 89 euro. De Nike Killshot OG is perfect voor de zomer en wil je echt niet laten liggen! Met haar minimalistische en stijlvolle look combineer je de schoen met speels gemak met verschillende soorten outfits!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software