Nike en milieubewust? Ja, dat kan! Check de nieuwe Plant Color Air Max 95 & Blazer Low!

Nike probeert zich de laatste jaren meer en meer als een milieubewust merk te profileren. Ze willen graag de duurzaamheid van hun producten verhogen. Ze introduceerden daarom de zogenaamde ‘Sustainability Collection’, een sneakercollectie waarmee ze volledig op de ecologische tour gaan!

De collectie bestaat inmiddels al uit verschillende pack’s en de ‘Plant Color’ pack past helemaal in dit plaatje. De foto’s van de modellen waren al een tijdje bekend, maar nu zijn de sneakers ook daadwerkelijk binnen handbereik.

Vorig weekend maakte Nike bekend dat de Air Max 95 Plant Color gereleased zal worden op 18 april. Alsof dit allemaal nog niet genoeg was hebben ze ook maar gelijk de fraaie Blazer low Plant Color uitgebracht! En hoe heeft Nike het ecologische aspect dan wel geïntegreerd in beide sneakers? Ze zijn beide gemaakt van ‘Flyleather’: duurzaam materiaal wat gefabriceerd wordt van recyclede vezels – het heeft eigenlijk wel wat weg van canvas.

Ook hebben beide sneakers nog een ander iets gemeen: de kleuren van de sneakers zijn gemaakt van plantaardige kleurstoffen. Hierdoor is het kleurenpallet waar ze het mee moesten doen wel ietwat gelimiteerd: beide sneakers zijn een mix van off-white, cream, blauw, geel en roze.

Uit dit kleurenpallet zijn van beide modellen weer twee verschillende colorways ontstaan. En ze zijn sick geworden, check de foto’s hierboven! De Air Max 95 is momenteel verkrijgbaar via de SneakersnStuff webshop. Buiten dat jet met deze sneakers bijdraagt aan een iets milieuvriendelijkere wereld, zijn de sneakers ook nog eens supercool én lekker zomers. Ideaal voor de zomer van 2019!

Check ook de Air Max 95 en Blazer Low sneakers uit onze webshop. Doordat wij de sneakers van meerdere webshops onder één dak verzamelen, is het bij ons lekker makkelijk zoeken naar jouw favoriete kleur, maat of uiteraard naar de allerlaagste prijs. Veel plezier bij het shoppen!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software