Nike dropt zomerse colorway voor drie toonaangevende modellen

Je zult het misschien nog niet altijd geloven, maar de zomer komt er toch echt aan. Licht gekleurde en vrolijke sneakers zijn altijd een geliefd item in de zomer en daarom trakteert Nike ons op een nieuwe colorway voor de Air Force 1 Sage, Air Max 270 en Air Max 97.

Nike Air Force 1 Sage

Excuses voor ons taalgebruik, maar deze Air Force 1 Sage is clean as fuck! Het bovenwerk is spierwit en gemaakt van kwaliteitsleer, wat de sneaker een luxe look geeft. Uniek aan deze uitvoering is dat de gebruikelijke Air Force 1 stiksels vakkundig zijn weggewerkt. Dit geeft de sneaker een ongelofelijk strakke en cleane look. De Swoosh en de heeltab zijn ‘Pale Pink’ van kleur: in Jip en Janneke taal noemen we dit gewoon zachtroze. De overige branding treffen we aan op de tong, de hiel en op de zijkant: deze zijn allemaal felgeel van kleur. Hoe vet is deze patta?

Nike Air Max 270

Precies dezelfde kleurencombi treffen we aan op Air Max 270: wit, geel en roze. Alleen hebben de designers van Nike wat lopen schuiven met de kleuren. Ook hebben ze nog een kleur toegevoegd: ‘Pure Platinum’, een duur woord voor wat we in de volkstaal gewoon zeer fraai grijs noemen. Op de vorige sneaker zagen we dat de Swoosh roze was, nu zijn alle Swooshes (het zijn er meerdere inderdaad) geel van kleur! Het roze tref je nu aan op de Air Unit en het gedeelte van de midsole dat daar weer net boven zit.

Nike Air Max 97

De Air Max 97 is grotendeels wit en heeft meerdere accenten in het geel en roze. Het vetste detail aan deze sneaker vinden wij de roze veteroogjes. Het roze komt ook terug op de zijkant en de riante Air Unit van de schoen waar de Air Max 97 om bekend staat.

Alle drie de modellen zijn vanaf nu te bestellen!

Klik hier voor de Nike Air Max Force 1 Sage (Officiele NIKE store, 110 euro)

Klik hier voor de Nike Air Max 270 (Officiele NIKE store, 150 euro)

Klik hier voor de Nike Air Max 97 (Officiele NIKE store, 190 euro)

Zoek jij freshe sneakers voor deze zomer? Dan zijn deze modellen echt wat voor jou! Blijf onze blog in de gaten houden voor de laatste releases uit sneakerland. Check ook andere gave en unieke Nike Air Max modellen in onze eigen webshop.

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software