Nike dropt WMNS Air Max 97 met stijlvolle zwart witte floral print

Nike geeft alweer een absolute classic een bloemetjes print make-over! Of, laten we het net zoals Nike zelf vanaf nu een ‘floral print’ noemen, want dat klinkt net ietsje cooler. De Nike WMNS Air Max 97 ‘Floral’ is er speciaal voor de ladies en komt precies op tijd voor de naderende lente.

De Air Max 97 is een iconische verschijning. De Air demping bevindt zich over de gehele zool van de schoen. Dit maakt de sneaker, zeker ten tijde van de release in de nineties, tot een unieke verschijning. Door de hoge comfortlevels die dit met zich meebrengt krijg je het gevoel over wolken te lopen. Of, misschien is ‘over zachte bloemetjes’ een betere benaming in dit geval.

De AM97 Floral gaat gehuld in een zalmroze, zwart en wit kleurenpallet. De basis van de schoen is wit van kleur, maar heeft zachte roze overlays van leer. Deze verschillende lagen geven de sneaker het gestroomlijnde design waar de schoen om bekend staat en zijn geïnspireerd op vliegensvlugge hogesnelheidstreinen uit Japan.

Wanneer je denkt aan sneakers met een floral print denk je al gauw aan een kakafonie van felle kleuren en verschilende patronen. Maar soms, vooral wanneer we het hebben over floral prints op sneakers, gaat het gezegde ‘less is more’ op. En hier was het designteam van Nike het mee eens. Nike heeft gekozen voor een milde en ‘artsy’ benadering van de classic bloemetjes print. De floral print is zichtbaar op de roze overlays en heeft een stijlvolle zwart-witte kleur.

Verder zijn de tong, veters en tussenzool spierwit, wat de sneaker een rustige en haast idyllische look geeft. De Nike branding is zwart en treffen we aan op de tong en de zijkant van de schoen.

De sneaker zal gereleased worden op vrijdag 1 maart 2019 via geselecteerde retailers. Ben je geïnteresseerd? Houd dan zeker onze social-media kanalen in de gaten voor het laatste news omtrent deze sneaker. Diegenen die echt niet kunnen wachten raden we aan alvast even ons overige Air Max 97 sneaker aanbod te checken!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software