Nike dropt weer een nieuwe fraaie Air Max 1 in kleurrijke 'Latino Heritage Month Pack'!

Nike heeft de nieuwe 'Latino Heritage Month Pack' aangekondigd! De Amerikaanse sportgigant dropt de pack deze maand al, en is gevuld met verfrissende uitvoeringen van de Classic Cortez, Air Force One én een hele fraaie uitvoering van de legendarische Air Max 1.

Ieder jaar viert men in de Verenigde Staten de zogenaamde 'National Latino Heritage Month'. Deze feestelijke maand vindt jaarlijks plaats van 15 september tot en met 15 oktober. Gedurende deze periode staat men in de Verenigde Staten stil bij de verdienstelijke bijdrage van de 'Hispanic en Latino Americans' aan de Amerikaanse cultuur. En dit jaar doet Nike hier vrolijk aan mee!

De sneakers uit de Nike's 'Latino Heritage Month Pack' zijn voorzien van kleurrijke en geometrische Latino patronen, waardoor de sneakers die lekkere zomerse Latino vibe hebben. Volgens Nike viert de pack door haar herkenbare Latino designs het verleden én het heden. In de designs zitten enkele culturele elementen verwerkt. De pack is een ode van en voor de jongere generatie Latino's aan de oudere generatie Latino's, waaraan men in de Verenigde Staten veel te danken heeft!

In het speciaal staan we stil bij de speciale uitvoering van de Air Max 1.. duidelijk onze persoonlijke favoriet! Het model doet denken aan de ongekend populaire Nike Air Max OG Red. Op de upper treffen we een grijs geometrisch patroon aan, welke op fraaie wijze contrasteert met de rood en wit gestreepte 'mudguard'. Leuk extraatje is de shoebag die je er gratis bij krijgt, vormgegeven in hetzelfde design als de sneaker zelf. En op de schoendoos staat in koeienletters de tekst 'LOS PRIMEROS'!

Deze unieke en zeldzame uitvoering van de Nike Air Max 1 dropt op 27 september. Houd onze blog in de gaten voor meer informatie. Kun je niet wachten om een Air Max 1 aan te schaffen? Check dan snel onze webshop voor alle uitvoeringen!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software